Gå til innhold
  • Bli medlem

Torkel

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Torkel

  1. Jupp, det anbefales at man bretter teltet og ruller det sammen, før man legger det i pakkposen, dette for ikke å skade silikonbelegget tekstilen er belagt med. (Altså det motsatt av hva man anbefaler med en sovepose:) )
  2. Takker for svar! Får finne frem kart og finstudere nå tenker jeg!
  3. Hei! Driver å planlegger tur i sommer og jeg er på utkik etter områder jeg ikke har vært før, så kan noen tipse meg om steder i Sør-Norge hvor jeg kan ha basecamp og gå topptur/klatre den ene dagen og fiske i småvann den andre dagen?
  4. Mulig dette er litt OT, men jeg ser du skal ha skiene på sekken. Tør jeg spør om du har vurdert trekkere og feller til skiene?
  5. Sidelommene på Norrøna Pararanger kan også tas av og gjøres om til en 24l svipptursekk.
  6. Hei! Jeg studerer produktutvikling ved NTNU 5. året, og i den anledning trenger jeg informasjon fra folk som bruker stolsekker. Informasjonen skal benyttes i utviklingen av en ny stolsekk i løpet av høsten 06 og våren 07. Hvis du har en stolsekk kan du ta denne undersøkelsen: http://www.its-learning.com/test/r.aspx?XS=zsyzxsxotrxm Om du ikke har en stolsekk, men allikevel vil gi meg informasjon om hva du ønsker av produktet kan du ta denne undersøkelsen: http://www.its-learning.com/test/r.aspx?XS=zsyzxsxotrxe Jeg søker også etter referansepersoner i Trondheim, Sør-Trøndelagsområdet. Jeg trenger maksimalt 6 personer fordelt i alle aldre og begge kjønn. Disse vil etter hvert få være med på utviklingsprosessen i form av å gi tilbakemelding på ideer, konsepter og teste nye funksjonsmodeller (først i løpet at februar 2007). Hvis du er interessert kan du ta kontakt på mail/msn: [email protected] eller telefon: 93691542.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.