Gå til innhold
  • Bli medlem

darni

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om darni

  1. Ble fortalt at twintip var bredere og dermed bedre i løssnø.
  2. Jeg planlegger allerede neste sesong Skal begynne med toppturer. Har kun en fortid med kjøring på irrgamle slalomski. Mest i anlegg, men også litt off-pist. Er blitt anbefalt å kjøpe twintipski med randonne bindinger og ikke ransonne ski. Noen erfaringer? Blir nok mest kjøring i puddersnø.
  3. Jeg skal snart på stortur til Australia. Har klatret en del her hjemme, men kun i boltede ruter. Tanken var å finne tak i et klatrekurs "down under" og lære kileklatring. Men da kan det jo være en fordel å ha litt peiling på engelsk klatrespråk. Noen som kan gi et lynkurs her, eller kanskje enda bedre, noen gode nettsider?
  4. Jeg har veldig lyst opp på toppen der. Aller helst sitte på toppen og nyte midnattsola. Har en del erfaring med klatring, men kun boltede ruter. Har heller ingen og dra sammen med. Ser for meg en tur opp "normalveien" en av disse dagene. Bor ca 3 timer kjøring unna. Håpet på å kunne hive meg med noen som eventuelt skal dit da
  5. I rolig tempo går du opp denne turen på rundt 3-4 timer. Litt info på www.hinnoy.no Klikk på "Rutebeskrivelser" - "Harstad-Tjeldsund"
  6. darni

    Frankrike

    Noen som så Top Gear i dag? 21. januar. I innslaget om Audi RS4 kjørte han omkap med to klatrere. Nydelig terreng. Fikk ikke med meg navnet på plassen, men det er i sør-Frankrike
  7. Jeg er en fersk og ivrig terrengsyklist. Ble det noe av turen?
  8. darni

    Grotting

    Litt usikker på om dette var plassen å skrive inn, men... Jeg er ute etter en oversikt over plasseringer av flest mulig grotter i norge. Veldig gjerne med gps-koordinater på inngangene siden disse ofte er små å vanskelig å finne Eventuelt om der finnes et annet forum som omhandler dette mer direkte.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.