Gå til innhold
 • Bli medlem

Mr Dalz

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mr Dalz

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Gikk denne turen for et par år siden. Vi ankom Cuzco med buss fra Nazca (ca 600 moh). Hadde hodepine i Cuzco, men dette gikk raskt over. Støtter Navahos tips om cocate, hadde i det minste en placeboeffekt på meg. Om du ankommer med fly fra f.eks Lima vil jeg anta at du merker høyden noe sterkere i Cuzco. Hadde inntrykk av at få slet med symptomer på høydesyke da trekkingen startet. Angående passet på 4200 moh, er det en jevn bratt stigning både opp og ned igjen. Tror den påfølgende campen ligger på ca 3500 moh, så perioden i denne høyden er relativt kort. Ha en god tur!
 2. Mr Dalz

  Maribu

  Takk for svar! Med et b- menneske av en samboer kan det bli en utfordring... Er det slik at man kan sykle på snøheimsvegen selv om bommen er stengt? Tenker da å parkere ved stasjonen eller noe...
 3. Mr Dalz

  Maribu

  Tenkte å ta meg en tur til Skredahøin på søndag, om været blir greit. Må jeg parkere ved Hjerkinn, eller er det mulig å kjøre lengre? Noen som evt. vet hvor lang tid jeg bør beregne på å sykle inn til Maribu?
 4. Det er riktig! Toppen ble besteget våren 2007. Blir en tur nordover til sommeren!
 5. Får gi et lite hint på min.. Oppdaget at det var en egen quiz for fjell fra nord, men men.. Det er en kommunetopp i Nordland fylke.
 6. Prøver en jeg også.. Hva heter toppen til venstre på bildet?
 7. Etter 2 timers iherdig trykking har jeg nå oppnådd 22838 poeng. Siden mac`en var lite villig til å kopiere bildet, tok jeg et bilde med digitalkameraet..
 8. Tempo er nok nøkkelen. Skal sies at jeg virkelig ble satt på plass av de afrikanske hovedstedene!!
 9. 22338. Rart hvor gøy slike spill er når man egentlig skal lese til eksamen..
 10. Jeg kjøpte mine superfeet på en Intersport i Lillehammer. Likte egentlig Solesålene bedre, men jeg er enig i at superfeet sine tørker fortere. Har slitt med såle hæler på de siste fjellturene, men det kan være at mine gamle crispi sko ikke er så glade i tinderangling lengre..
 11. Mange flotte bilder! Var i området samme dagen. Vi gikk fra Veslesmeden via eggen til Storesmeden og deretter mot Trolltinden. Da vi kom til høyde 1896, tok vi den tunge avgjørelsen om å gå ned igjen mot Rondvassbu. Hadde blitt mørkevandring om vi hadde fortsatt.. Eggen mellom smedene var også veldig isete denne dagen, men fra Storesmeden var det mye bedre. Sola hadde nok tatt mer her i løpet av ettermiddagen. Møtte to jenter på søndagen som gikk Trolltinden dagen før. De hadde også gått ned igjen fra denne på nordsiden, og angret noe på det. Godt å høre at vår venn fra S
 12. Det virker som du mener fra kampen til piggen Geir Elling..? Jeg var på Slettmarkhøe i fjor sommer, og ruten fra bandet til Slettmarkspiggen virket utfordrende. I følge "bibelen" er det en dieder her med grad 5, og flere taulengder grad 3-4.. Ruten fra Slettmarkskampen til piggen derimot skal nok gå fint..
 13. Mr Dalz

  sjogholstind

  Hei. Skulle gå denne toppen for et par helger siden. Det var regn og tåke, og da jeg kom et stykke opp ble jeg møtt av en lodrett fjellvegg. Her hadde det gått fint å gå opp, men pga av regn og mangel på sikrinsmiddler valgte jeg å returnere. Har sett på det i ettertid og det viste seg at jeg ikke hadde gått langt nok mot venstre på østsiden. Vil anbefale å gå opp til der snøen ligger nå, for så å skrå mot venstre langs med snøkanten. Evt gå snøen om du har isøks. Da vil du komme til sørryggen. Er et godt bilde av østsiden på etojm.com
 14. Dette er et spørsmål som primært er rettet mot toppsamlerne rundt omkring, men også andre som våger seg opp fra dalene til toppene. Har du et fast rituale når du kommer opp på toppen? Vet at enkelte tar bilder av seg selv på toppen, eller rører varden. Andre igjen haster kanskje bare videre til neste topp...
 15. Blir et forsøk neste helg om været tillater det. Gir rapport
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.