Gå til innhold
  • Bli medlem

IS

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om IS

  1. Det bekymrer meg at det er så mange som synes at kvaliteten på Norrøna er blitt dårligere. Jeg trodde faktisk det var veldig bra. Jeg har ingen personlig erfaring hva Norrøna angår, jeg har faktisk aldri hatt Norrøna-klær. Og grunne til det er fordi passformen til Norrøna klærne, spesielt jakkene (damejakker), er helt korny! Har ved flere anledninger prøvd jakker, men har måttet kjøpe annet merke fordi Norrøna jakkene ikke passer min kropp. Jeg er høy og slank og må opp i størrelse L for at jakkene skal være lange nok på armene og i ryggen, men da blir også jakkene så vide runt livet at det ikke blir brukbart.
  2. Hei Nils og takk for svar. Ja, det er skitur jeg tenker på. Skal til Rondane i påska, så jeg lurer på om Storronden kan bli min første 2000-meter på snøføre. Fint å høre at turen fra Mysuseter ikke er uoverkommelig. Vet du om det er skiløype fra Rondvassbu og opp til Storronden? Har hørt at det kan være lite snø på toppen. Men det går vel greit å komme seg til topps for det?
  3. Hvor langt er det fra Mysusæter til Rondvassbu og opp til Storronden? Går det greit å gå Mysusæter - Storronden - Mysusæter på en dag?
  4. Nå har Isogaisa jakkene kommet i nye farger. Jeg har forelsket meg i den brune, men den sorte og den røde er også veeeldig fine. Men jeg har ikke sett de i noen butikker ennå. Er det noen som har kjøpt av disse nye jakkene? Jeg skal kjøpe meg ny jakke i høst. Enten en Bergans eller en type gore-tex. Det var prat på det her at Bergans' jakkene var så glorete og kommer til å gå av moten gangske fort. Det er ikke bare fargene som går av moten, men også fasongen. Husker jeg kjøpte en Ultimo allværsjakke i 1995 som var mørk grønn med sånn beskyttelse på armene, og med gule knapper. Den gangen var det ikke noe særlig med damemodeller, og de skulle være svæææære. Alle jakkene da var av sånn type. Ga den jakka til Freteks etter noen år..... Sånn vil det alltid være med mote. Er man opptatt av at ting skal se ok ut, så må man bare regne med at man må kjøpe nytt etter noen år. Men det er jo litt leit og ikkeminst bortkastede penger å kjøpe ny dyr jakke bare for å få de nye kule fargene...
  5. Jeg antar at denne jakken dere snakker om er er den samme som heter "Microlight" på bergans.no, og som finnes i både herre, dame og som anorakk. Fint å høre at dere er fornøyd med denne jakken, jeg ønsker meg en sånn. Men er den virkelig så vanntett som det høres ut på dere? Det står at stoffet er vannavvisende og vindtett. Jeg trenger en lett jakke som puster godt og som er sånn tålelig vanntatt - til kortere turer, treningsturer og sykling. Er denne jakken noe for meg?
  6. Interressant diskusjon. Jeg hadde med min Ridgebacktispe over Besseggen for et par år siden. Det gikk kjempebra. Men når vi gikk Galdhøpiggen i fjor turde jeg ikke ha henne med, var usikker på hvordan det kom til å bli over breen. Gikk fra Juvasshytta med fører. Etterpå angret jeg på at jeg ikke tok henne med, det var flere andre som hadde med seg hunder, bl.a føreren vår. I fjellet bruker jeg alltid sele med middels lang line og magebelte. Potevoks og potesokker er alltid kjekt å ha i sekken. Når jeg er på litt mindre turer har jeg alltid med meg hunden min. Til høsten skal jeg være med noen erfarne fjellfolk på tur i Hurrungane el. Skagastølstindene. Da blir det visst litt gåing på bre, ellers aner jeg ikke hvordan terrenget er der. Jeg fikk høre at jeg kunne iallefall ikke ha med hunden på den turen!! De folka har ikke hundeerfaring så jeg vet ikke om jeg skal høre på de og plassere hunden, eller om jeg tar henne med. Noen som har erfaring med dette området?
  7. Jeg har kikket litt på sidene til Norsk Fjellfestival og fikk veldig lyst til å prøve å bli Fjellkonge/dronning. I såfall må en bestige Store Vengeting, Store Trolltind, Kvanndalstind, Juratind, Kongen, Romsdalshorn og Dronninga. Er det noen som har erfaring fra disse fjellene i Romsdalen? Hvordan er disse turene? Jeg går en del i fjellet men har ingen erfaring når det gjelder breer og fjellklatring. Er det noen av disse toppene man kan gå opp på på egenhånd uten noen risiko? Jeg har lyst t il å starte med de toppene jeg kan gå på alene, så får jeg heller bli med på arrangert tur med fører på de toppene som er mer krevende. Kom gjerne med tips ang disse toppene! Eller vet dere om noen steder på nettet det er beskrevet turrute for disse toppene. Eller noen bøker??? Og så skulle jeg vært på Glittertind. Hvordan er det å gå fra Glitterheim? Er det en grei tur på egenhånd, eller går man på isbre på samme måten som på Galdhøpiggen? Er Glittertind snødekt på denne tiden av året?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.