Gå til innhold
 • Bli medlem

Sjalabais

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  30
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Sjalabais

 • Rang
  Kongen av Sjokoladia

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Jess, bøylen lå over tuppen på skien, men så bøyde den seg opp og kom av. Den er smalere enn skien, slik jeg er vant med. Fellelimen funka godt, fellen satt fast hele veien fra topp til bunn - inntil bøylen ble bøyd opp og det i bildet over skjedde.
 2. Butikken i nord sendte feil størrelse for et år siden, så jeg er like langt. Har ennå ikke kjøpt nye sko.
 3. I går brukte jeg noen Silvretta skifeller for første gang. De er kjøpt for et par sesonger siden, men jeg pleier å være for stolt til å bruke feller egentlig og de har bare ligget i et skap. Uansett så satt de godt på, inntil jeg plutselig merka at det ene festet var bøyd opp rundt skitippen: Så det jeg lurer på er jo om dette er et "vanlig" fenomen? Det virker helt tussete at ikke denne lille klemmen er loddet i hop eller fungerer bedre enn som så. Er også usikker på hvordan det egentlig skjedde da fellene satt godt hele veien og uten slakk. Jeg har tidligere brukt feller i vel se
 4. Det viser seg at Komplett Fritid i Bodø har tilbud på alt i dag, og jeg fikk disse skoa til 2000kr + 100kr leveringsgebyr: [Hidden Content] Spent nå! Det jeg egentlig ventet på Black Friday for var en Panasonic Lumiz FZ200 eller FZ300, men gode kameraer kommer jo aldri på tilbud. :S
 5. Da skal jeg se litt på det. Har tråkket ihjel en hel del forskjellige støvler, Meindl inkludert, men disse Lowa støvlene har rett og slett tålt mitt bruk. Finner ikke akkurat denne modellen, men om du har peiling på temaet tar jeg gjerne imot en anbefaling også. Det er ofte vanskelig å få oversikt over et marked man ikke er "inne" i.
 6. Hei, jeg har hatt et par med Lowa Tibet GTX støvler i 13 år. Det har vært fantastiske sko. Tjukt, stabilt lær, god såle, veldig stabilt for anklene. Men nå er de helt utslitt. Hvilke sko kan sammenliknes med disse i dag? Jeg vil ha en kraftig såle, god støtte, og jeg må kunne gå i de i dagevis, selvsagt. Det har seg slik at jeg skal på weekendtur til Berlin om noen uker; lønner det seg å kjøpe slikt på Globetrotter eller den slags, eller er det like greit å handle i Norge?
 7. Interessant spørsmål fordi antall svar er tilnærmet uendelig. Jeg er 192cm, veier ca 88kg og går på 210cm lange, smørefrie Fischer E99. For å ha god bakkekontakt oppover må jeg ha litt oppakning. Smørefri-mønsteret er ikke like effektiv som f.eks. Madshus sitt heller. Men bredden er okei (kommer akkurat inn i løypespor, men det bremser litt fordi skia er egentlig litt for brede) og lengden er ikke det store problemet nedover. Det gir også en fin stabilitet, som jeg setter pris på i kronglete Vestlandslandskap. Men det kan være et helvete å dette i dyp snø, i en skog, med 20kg på ryggen...
 8. Holy moly, sjøpung, ja! => 1, 2. Aldri hørt om før...rare saker! Jeg liker teorien om Neptuns baller. Det jeg ikke liker ved det er at jeg kastet de rett ut igjen, uten å utnytte "gisselsituasjonen" til å få en...hm...takkekveld med noen havfruer. Takk for hjelpen!
 9. Noen som kan gi meg en enkel avklaring av hva jeg fikk på kroken her? Det så ut til å være liv i de, og derfor tok de bare av kroken og kastet de ut igjen. Men i mitt smale sinn er min eneste klare og tydelige assosiasjon: Hårløse baller.
 10. Ikke langt unna Voss finnes det et markant og morsomt fjell, kan likne på en kamelrygg eller noe sånt. Med installasjoner på toppen. Hva er dette for noe fjell og hvordan kommer man seg dit?
 11. Hei, og takk for mange svar! Jeg har alt kjøpt en Shimano Ultegra 4000 til ganske mange penger på skittfiske.no, og gleder meg til å bruke den snart. Men den Fladen-snella er så vidt et halt år gammel, og var ikke billig heller (veiledende pris med fiskestang 1250kr, fikk settet for 500kr). Jeg begynte å fiske med et sett kjøpt på Lidl da de ennå fantes i Norge - 99kr for teleskopstang, snelle, og et sett med sluker, alt i et plast-etui. Den er i live den dag i dag, og har blitt brukt mye og hardt. Mye rust på alt da, men i hvert fall ingen belastningsskader...
 12. Hei, jeg har en snelle med det lite beskjedne navnet "Fladen Warbird WD8400" der den runde delen i midten har sluttet å gå opp og ned. Jeg kan rulle opp senen, men da bare på et og samme sted - det blir krøll av det. Dette skjedde etter en fisketur for en stund siden, min første med multifilamentsene. Jeg ser at jeg ikke mister sluker lenger, men at kroker og svivler bøyes opp istdf - og jeg regner med at belastningen på snella øker tilsvarende. Teit som det er skjedde den skaden ved siste kast ... Og jeg lurer nå på om og hvordan dette kan rettes opp? Snella er bare et halvt år gammel. Legg
 13. Takk for tipsene. Andre gang jeg fikk en slik en på (REMA-) sluk i Sund, men den jeg fikk i sommer var mye mindre. Er det vanlig at kjøttet er grønnt rundt finnene?
 14. Takk for kjemperaskt svar! Har lest litt om fisken nå og det var nok en Berggylte, ja. Fant skjelldyr og stein i magen, passer det - bare at kjøttet var litt vassent og svampaktig, selv etter lang tids steking i ovnen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.