Gå til innhold
 • Bli medlem

boris_the_bullet_doger

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om boris_the_bullet_doger

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  bgo

Nylige profilbesøk

426 profilvisninger
 1. Ikke det beste bilde. Fra venstre: Norrøna recon gen 2, gen 3 og arcteryx Leaf bib.
 2. kommer til å sy den om uansett, liker den for godt til å ikke å prøve. Har Norrøna recon Gen 2 buksen og gen 3. Gen 2 holder på å gå i oppløsning etter 12 år, men elsker den buksen, Gen 3 buksen er jeg langt fra fornøyd med, stor i lårene, og synes den ikke er spesielt smalnet i leggen. et annet minus er at de er for kort i beina vist jeg ikke bruker m77 mine. og selen er det største minuset jeg har på den buksen, har røket 3 stykk i feste. (en liten digresjon)
 3. egentlig ja:), har telt på taket, markise på siden, kjøleskap inni og snart uttak til varmt vann. så egentlig er det en bobil, bare en har en framkommelighet som ikke de har.
 4. det flotte med Land rover; div toyota, jeep. er man kan bygge de slik man vil.
 5. Noen som kan anbefale noen som kan sy inn Gtx buske. Har endelig funnet en bukse jeg er noen lunde fornøyd med (arcterx bib), men sliter med at jeg har for mye materiale på beina. Ser ikke ut som noen kles merker klare å lage turbukser som er "skinnyfit" type men at de lager bare regular fit. misforstå meg riktig har ikke behov for at turbuksne skal sitte tett inntil huden, man skulle ønske at de skrånet inn litt fra nedre del av lår helt ned, slik at man slipper at beina gnisser angi hverandre.
 6. Nylon strømpe under ullsokken. funker fint for min del. går stort sett med m-77.
 7. Har alle ESEE knivene og et par samekiver. er ikke i tvil om at alle ESEEene fra 4 og oppover klarer det meste samekniven klarer(unntaket er huggign av kratt for de minste) I tillegg er garantien på ESEE uslåelig. Junglas et godt alternativ til samekiven. er meget fornøyd med min. Grunnen til at de har skiftet produsent fra RAT til ESEE er at JEff Randall og co ville begynne og produsere de selv, grunnet uenigheter.
 8. Har både spydrco og lansky. spyderco er greit med lett sliping men ikke å reprofilere eggen. lansky er bra og til reprofilering men sliter ved større kniver og hardt stål. skal du gjøre det for hånd er dette meget! bra [Hidden Content] men koster litt. ev som det ble nevnt tidligere er tormerk et supert system. fordelen med lansky og spyderco er at de er lett å ta med på tur, og får å gjøre de settene bedre kjøp med diamant slipere.
 9. Noen som vet om noe tilsvarende organiserings poser som dette [Hidden Content] Er kjempe fornøyd med det jeg har av Kifaru sine ting, men siden dollaren er så høy frister det ikke veldig og bestille fra statene.
 10. da her jeg endlig funnet en buske som passer. [Hidden Content] gikk for en bergans. kjempe bra snitt som passer til slanke bein. takker for hjelpen
 11. Ja tenkte skallbuks ja. det største "problemet" er at jeg er ikke den kraftigste i verden. ser mer ut som et sugerør med ører på, så generellt blir de ganske vide rundt leggene. har en fjellreven buske. (husker ikke farten hva den het) liker buksene, de tåler mye men de trekker med seg skitt høyt opp på leggene da de blir så vide.
 12. Hei Etter nå noen år med min norrøna recon gen2 buske avskrevet. Så jeg må ha ny bukse. Er på jakt etter en bukse som tåler røff bruk. Det pleier å bli mye tung skog med mye som stikker og river. Tingen er at jeg ser ut som et sugerør med ører, så trenger noe som er "slim fitt". noen som har noen gode forslag? Mvh marius
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.