Gå til innhold

magnusdyret

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Jeg er ikke i området selv, så kan ikke si noe sikkert. Men her er et par linker som kan være hjelpsomme: https://on.windy.com/3l6t0 (her kan man også velge andre kamera i nærheten på kartet) http://www.senorge.no/index.html?p=senorgeny&st=snow
  2. Den er fin, takk alle sammen! Edit: Benytter anledningen til å spørre om noen har erfaring med denne primusen. Hvordan forvarmer du eventuelt den? I forsvaret brukte vi konsekvent rødsprit til forvarming, men leser det er mange her som sender en skvett bensin gjennom, og forvarmer på den måten. Er det en god metode for denne primusen og? Ser forresten primus hjelpetråden nå, kunne tatt alt der, beklager det!
  3. Takk, ble litt klokere nå De flaskene med bensin man får kjøpt på f.eks XXL burde vel gjøre susen går jeg ut ifra. Mener de skulle være bensin uten bly og andre tilsetninger?
  4. Hei! Jeg har et spørsmål jeg trenger bekreftelse på. Jeg fikk en Kovea primus (http://kovea.com/product/booster-dual-max/) til jul, det står at den støtter white gasoline og gas. Jeg antar at white gasoline er tilsvarende miljøbensin (sånne flasker man får kjøpt på sport og friluftsbutikker), eller er jeg helt på villspor da?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.