Gå til innhold
 • Bli medlem

shm

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om shm

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det blir i slutten av August. Kjenner du området ?
 2. Hei ! Etter å ha fiska en del på vestvidda en del år etterkvart over ein stor del av vidda så kjem me i år til å ta turen litt lender vest enn tidligere. Vi satser på å ta turen frå Skjeggedal og kare oss oppover mot Illekleivsløkene etter kvart. Det som eg lurer på er om det er noen som kjenner til gode leirplassser i dette området ? Meiner å vite at det er goldt og steinete der oppe....... Fisketips er vel for mykje å rekne....
 3. På nettsida senorge.no er det for tida mellom 2 og 4 meter snø på Haukeliseter. Dette skal i følge sida vere eit normalår på vidda. Min påstand er at det var mye mer snø i fjor enn i år , noe som nettsida bygger opp om. Reiste forbi Haukeliseter i bil i helga og der er det etter mitt raske blikk fra bilen ca 1 meter snø nå. Kan vel da begynne å lure på hvor oppdatert denne sida er. Hadde iallefall tatt med ski i starten av juni. Å gå til fots i snøen er vel et alternativ men da må du huske isbor om du skal fiske !
 4. Forfatteren heiter Øystein Køhn og boka som beskriver padleruter trur eg heiter Kanopadling i Norge.
 5. Børja skriver at det ikkje er dekning på toppen av Hårteigen. Erfarte sommaren 2003 at både min og kameraten sin telefon hadde full dekning frå varden på toppen av Hårteigen. Vi hadde Netcom og Telenor nett , begge virket fint.
 6. shm

  Fiske Hardangervidda.

  Det letteste er å gå fra Tinnhølen, holde sørvestover og passere Sandhaug og Besså turisthytter. Andre alternativ er frå Røldal , starte turen i Valldalen og gå til Litlos. Verten på Litlos er behjelpeleg med fisketips. Tredje alternativ er frå Øvre Eidfjord , inn frå Hjølmoberget / Viveli.
 7. shm

  Fiske Hardangervidda.

  Einar W skriver at garnfisket starter i August , og det stemmer nok det. Garnfisket foregår stort sett i store vann i nærheten av hytter / støler. Har fiska i mange år på vidda i August og har ikke hatt noen problemer med at det er garn i vatna der jeg fisker. Gå langt og litt til så er det nok av vann å velge mellom. Treffer sjelden på andre fiskere, det være seg med eller uten garn ! Er du i tvil om hvor det blir garnfiska så går det an å spørre de som selger fiskekort , de er som regel godt informert. I tillegg trekker storfisken mot ut og innos i slutten av August.
 8. shm

  Fiske Hardangervidda.

  Skal du satse på storfisken, gå inn fra vest og dra i August . ( til nød i Juli )
 9. Det er ein flott leirplass litt før stidelet ved Holmavatnet. Då er du litt over halvveis. Har aldri fiska i dette vatnet men det er nok fisk der ( trur eg ) I Vassdalsvatna er det nok verre å satse på fisking. Dei er etter det eg har erfart fisketomme. Utover dette vil eg ikkje røpe noko meir om gode vatn , den som leiter finner......... Sølvkroken spesial 12 grams i forskjellige varianter er ein god sluk, Panther Martin spinnere likeså.
 10. Middalsbu - Litlos Det er fin sti heile vegen til Litlos. Du klarer fint å gå denne turen på ein dag. Er dere skikkelig utrente må dere rekne med 8-9 timer. Tips : Gå frå Valldalen og rett opp til Vivassvatnet så sparer du 45 minutter. Den raskeste vegen ved stidele ved Holmavatnet er over Vassdalen. Du sparer ca. 45 min. på dette trasevalet også. Husk fiskestang. På Litlos kan du leie båt og fiske på Litlosvatnet dersom du er for sliten til å gå til andre flotte fiskevatn i området. Fiskekort og tips får du av verten på Litlos.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.