Gå til innhold
  • Bli medlem

Aasne

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Neutral

Om Aasne

  • Bursdag 08. juli 1982

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Har ikke mye nytt å komme med, mange fine råd! Slenger meg likevel på noe som tidligere har blitt nevnt. Lek og sang er pr dags dato de mest effektive virkemidlene her i gården. Om vi synger "glemmer" hun (på snaue 3år) at vi går. Å leke seg fremover med f.eks gjemsel elller rollelek med dyr slår heller aldri feil. Bæremeisen har vært lite med, vi har heller puttet henne på toppen av sekken/skuldrene om det har blitt drøyt. Vi, som de fleste andre sikkert, merker at det som motiverer og distraherer endrer seg i takt med at ungen vokser, men at stier og ulendt terreng er å foretrekke fremfor slette veier tror jeg må gjelde barn i alle aldre
  2. http://tv.nrksuper.no/serie/flaskepost-fra-stillehavet Eventyr som krever litt mer langsiktig planlegging Like fullt inspirerende/lærerikt/sjarmerende osv.
  3. Noen som vet om Helsport har sluttet å produsere klær? Hvorfor? Trenger ny skalljakke til vinteren, og vurderte å kjøpe denne: http://www.helsport.no/fimbul-hs-jakke-dame Dog finner jeg bare ok minus tilbakemeldinger på klær produsert av Helsport her inne, så om det er sånn at de ikke holder mål og at det er derfor de har sluttet å produsere klær, får det heller være at den er kraftig nedpriset.. Har aldri kjøpt klær fra Helsport før, men kan ikke si meg annet enn veldig godt fornøyd med alt annet utstyr jeg har derfra.
  4. Her var problemet snudd på hodet, i det minste rent kjønnsmessig. Jeg ville ut, mannen likte seg best hjemme. Trodde også først at det kunne bli lettere å få ham med om jeg fikset, pakket og tok det meste av ansvaret, men resultatet ble motsatt av ønsket: Det ble mitt prosjekt som han bare ble med på. Ikke noe ansvar og eierskapsfølelse til prosjeket = dårlig entusiasme. Min erfaring er altså at turen blir mest vellykket om man er sammen om det helt fra planleggingsstadiet. Bestem mål sammen, og del oppgaver mellom dere både før under og etter. Lykke til!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.