Gå til innhold

Geir1973

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

516 profilvisninger
  1. Det er nok booking av hytte på vei opp, som kan være vanskelig på kort varsel. Vi tok et 5 dagers opplegg sist sommer, som forøvrig var et bra opplegg. Været gjorde slik at vi ikke fikk prøvd oss på toppen, men guiden tok oss med til den Italienske siden. Været var litt bedre der, og vi fikk en topp på drøye 4200m allikevel. Det vil ikke være noen som kan gi garantier for å komme til toppen. 2 uker etter vi kom hjem, døde 9 st i samme fjellmassivet på fransk side. Vi har også i år, booket guide til et 3 dagers opplegg. Håper bare været er bedre i ør, slik at vi får forsøke oss på toppen. Du nevner telt, men husk at det ikke er tillat å slå opp telt utenfor hyttene.. Mitt tips: book et ferdig opplegg, og håp på godt vær, Hvis du ikke besitter nok kunnskap til å gå uten guide...
  2. Vi er 3 karer som planlegger å bestige Aconcagua i januar 2016. Regner med avreise i romjulen 2015, og hjemkomst ca 3,5 uker senere. Dette er en helt privat tur, hvor vi selv ordner providere i Argentina som stiller med telt, mat, muldyrtransport til base camp, osv. Prøver å få til en helt egen gruppe, slik at vi kan legge turen akkurat som vi selv vil. Da bestemmer vi selv hvor og når hviledager skal brukes, hvor mange reservedager til toppstøtet, mm. Særlig billigere blir det ikke! Gi meg en beskjed hvis du er interessert, så tar vi det derfra!
  3. Ønsker at noen i Oslo området hadde tid og interesse, av å lære opp ett par karer i sikring/klatring på toppturer. Tenker da på turer som Uranostind, ol. Vi er usikre på hva slags utstyr vi skal kjøpe for å starte med, og ikke sikre på hvordan vi skal bruker det. Det er jo en jungel der ute i forskjellig utstyr... Blir mer og mer usikker, jo mer jeg leter.. Hjelp! Tenker først litt utstyrsopplæring, knuter, sikringsutstyr, og bruk av dette. Hvis noe i Oslo området har lyst på et par "elever" er det bare å legge igjen e-post adr/mobilnr, så tar jeg kontakt..
  4. Jeg tenker også å ta denne turen, og er takknemlig for svar på dette.. Har ikke klatreutstyr eller erfaring med dette, så er det mulig å ta toppen uten sikring? Tenker da å gå bandet, og mot toppen.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.