Gå til innhold

badlapaoseg

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Hokksund
 1. Ja da står det ei bok til på innkjøpslista, har og kommet ei bok som heter Ut i Luster og nytt kart http://luster.turistforeningen.no/article.php?ar_id=40558&fo_id=1428. Om de ved Molden stølet der vet jeg ikke ,men flere gårder på Hafslo og Strondi gjorde det
 2. Tøft å følge gamleveien. Bestemor vokste opp i Yngsdalen , men kan ikke huske om de brukte den veien . Har alltid vært fascinert av livet oppi der ,så det skal bli moro å utforske dalen. Har hytte i Kvam så det er ikke lange veien bort ,Men det har som oftest blitt at en har gått opp til husa og snudd der. Greit å slippe båt da ,hvis en finner på å ta ei annen rute så slipper en jo problemet med å få henta båten igjen. Ellers er det jo bare å slenge seg på taubana hvis en vil slippe båt hehe Har lyst til å gå opp til flere av de gamle stølene og toppene innover i Veitastrondsdalen ,har foreløpig vært i Eldedalen og Grønndalen.
 3. Interessant, jeg vurderer å gå deler av turen til sommeren . Men da blir det å ta båten ned til Aspeholen og gå inn til Botn og over til Tuftene/Eldedalen. Har bare vært inn til vårstølen fra før. JEKA veldig bra med bildene og kart over ruta du har lagt ut. Ang fisking i botn kan dere evt prøve å kontakte Magnus Yngsdal på Fiskum han er en av grunneierene (har gården nærmest strondi) Om han og de andre eierne tillater fisking der vet jeg ikke.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.