Gå til innhold
  • Bli medlem

Festus

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Festus

  1. Hehe, hvis du synes Titan Nine er stive, skulle du prøvd Titan Pro Jeg har Titan Nine også, og vil vel karakterisere de som myke i forhold til Pro. Jeg har nå montert bindingen på Pro-skia 1 cm bak streken, etter å ha snakket med to som har samme ski. Det ble vellykket. Det var fantastisk å teste denne skia, den bryr seg lite om vindpakket snø, skavler eller om pudderet er oppkjørt. Stivheten gjør at den legger seg over ujevnhetene. Kan anbefales Litt rart at produsenten anbefaler å frammontere bindingen, men tror det kommer an på hvilket føre du forventer. Kan godt hende at Østerike har snø som ligger lengre enn her, og derav er hardere - men dette vet jeg ikke.
  2. Hei, har kjøpt et par Blizzard Titan Pro (2006), og skal montere alpinbindinger. Blizzard sier selv at de anbefaler å montere boot-senter 1,5-2,5 cm foran merket på skia. Andre er uenig. Vil bare høre: er det noen på dette forumet som har disse skiene, og hvordan er bindingene plassert?
  3. Vel, er ikke helt enig i alt som sies her. For ti år siden var det nok slik at mennesker i skauen var ute for å slappe av, nyte frisk luft og snakke med mennesker. Noen er fortsatt det, men det du oftere og oftere møter i dag, er en som stresser opp gjennom fjellløypa. Gjerne med med ski som er bredere enn ræva, randonnee-utstyr til 20.000 kroner. Klær for 20.000 fra en merkeleverandør er saker. Drikkesysten er en selvfølgelig, samme hvor kort turen er. Tåpelig, synes jeg. Veldig ofte tar vedkommende tiden på sekundet hvor lang tid han/hun bruker opp. De tramper i vei med feller på de brede fjølene sine. Med hjelm, ryggskinne og stive sko er ganglaget omtrent som robocop's. Snakker man til dem, får man et grynt tilbake om at de er ute for å trene, ikke for å snakke. Overdriver jeg? Ja, kanskje litt. Men noe sannhet er det, ikke sant? Takke meg til kvikklunch og god norsk tur-kultur! Og hvem vet om de som har mer utdanning er mer intelligente enn andre? En som er intelligent bruker forstanden på en hensiktsmessig måte, og lærer fort. Jeg vil påstå at det er mange bønder som er langt mer intelligente enn data-nerder som sitter hele dagen, for ikke å si natta, for å programmere et nytt Nintendo-spill. Og hvem er vel mer friluftsfolk enn bønder..?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.