Gå til innhold

madsv

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om madsv

 • Bursdag 06. okt. 1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Ski bortover, nedover, oppover. Rangling rundt i skog og fjell
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Enkelte vil hevde det ikke er verdt så mye i Kyrkja heller 😅 Men ja, ser den. Skjønner at det kan være drøyt å slippe løs almenheten av skiturister. Men, we are special osv... Får vel kanskje bare slenge inn en søknad og se hva slags repsons man får..
 2. Takk for svar. Vi skal selvsagt kontakt ekspedisjonskontoret hos Sysselmannen, men det er greit å høre om andre har noen erfaringer på området. Forskrift om motorferdsel på Svalbard sier § 13.(tillatelse etter søknad) Sysselmannen kan gjøre unntak fra bestemmelsene når formålet med svalbardmiljøloven krever det, samt for vitenskapelige undersøkelser, arbeider av vesentlig samfunnsmessig betydning og i andre særlige tilfelle. Nå er det ikke hverken veldig vitenskapelig eller av stor samfunnsmessig betydning det vi har tenkt å foreta oss, så det er i praksis denne "særlige tilfelle" vi er interessert i om noen har erfaring i å benytte seg av. Når det gjelder å booke en reiselivsaktør, så er det jo så klart en mulighet, men det dreper litt av "klare selv"-aspektene rundt denne turen..
 3. Hei Vi er en liten gjeng som har veldig lyst til å reise til Atomfjella på Svalbard, for å kjøre ski. Tanken er å kjøre inn med snøscooter, sette opp basecamp og gå turer derfra. Planen er å gjennomføre dette i april/mai 2020. Nå viser det seg at det kanskje i utgangspunktet ikke er lov for ikke-fastboende å kjøre snøscooter inn i dette området. (Område 11 Ny Friesland - Olav V Land). Er det noen som har noe erfaring med å søke dispensasjon for denne type restriksjoner? Vi antar det er Sysselmannen som er rette adressat for en slik henvendelse.
 4. Jeg vurderer det samme, dog på søndag. Legg gjerne igjen en rapport om forholdene hvis du kommer deg avgårde i morgen
 5. Gikk fra Valdresflya opp Høgdebrotet i går. Bortsett fra ei jente på tur alene så vi ingen andre, og hadde kjempefine forhold. Masse snø, selv om det var litt tynt noen steder på flata inn før oppstigningen begynte.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.