Gå til innhold
 • Bli medlem

HeidiS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om HeidiS

 • Bursdag 12. juni 1978

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei har kjøpt ovennevnte liggeunderlag, det skal være en integrert pumpe. Jeg har ikke den pospumpe, hvordan får jeg luft i denne? det står merket to hender.... Jeg har selvsagt prøvd gamle metoden med å blåse luft men det gikk ikke.... Kan du noen hjelpe?:)
 2. Gode tips Jostein, Bergans Wiglo så veldig bra. Et spørsmål er det noen i Norge som selger Shangri-La 5 telt ? søker på internett og finner kun utenlandske sider.
 3. Det skal brukes hovedsakelig sommer og høst, pris er ikke så viktig så lenge det er et bra telt. Hundene er av typen belgisk fårehund 30 kilo og en Alaskan Husky tipper hun blir rundt 20 kilo, hun er 2 mnd. nå derfor ikke helt klart ennå vekten:)
 4. HeidiS

  Tips på telt

  Jeg vurderer å kjøpe ett nytt telt for 2 voksne og 2 hunder. Har sett på på flere av Helsport sine telt, deriblant Gimle 4 og Xtrem telt 3 camp og Hilleberg. Kan noen komme med tips på gode erfaringer. Vi ønsker fortrinnsvis at det er litt høyde samt fortelt, at det er lett og en god pris er bare en fordel. Håper på innspill. Heidi
 5. Mitt bidrag denne måneden. Bildet er tatt på kanotur på Hardangervidda.
 6. Hei, takk igjen for mye bra informasjon. Tror vi har kommet frem til et utgangspunkt så får vi ta det derifra. Vi kommer ikke til å stresse og tar ting litt som det kommer, det er tross alt sommerferie:) Du får ha god tur og 1 mnd. med kun friluft høres veldig bra ut. GOD TUR:)
 7. Hei, takk for veldig gode tips Hjortefot. Kvennavassdraget, er det mulig å bruke trille til Ally? er det skogsvei.... Skal sjekke ut tipsene dine så faller kanskje valget på noen av disse
 8. HeidiS

  Hund på tur

  Takk for alle svar, her kom det veldig mange gode tips som jeg absolutt skal prøve. Første gangen jeg prøver dette forumet og må si at førsteinntrykket er meget meget bra.
 9. HeidiS

  Hund på tur

  Fungerer denne også mot knott, mygg osv ? hvis så skal jeg jaggu investere i dette. Sprayer du på hele hunden og hvordan stiller det seg hvis de sleiker av middelet ?
 10. HeidiS

  Hund på tur

  Hei, vi har to hunder og ser at begge to blir regelrett spist opp av knott og mygg. Magen blir med andre ord helt rød, dette er nok ikke et ukjent fenomen for de som har hund. Det jeg har gjort er å putte på mugga på panna og sele med andre ord de stedene hunden ikke kommer til. Er det noen som bruker noe på hundene når de er på fjellet hvor mygg og knott i fullfrihet stikker de firbente? Det skal sies at hundene virker ikke direkte berørt men ser at de sleiker seg endel på kvelden når de kommer inn i teltet. Stikkene forsvinner som oftest dagen etter. Vi skal nå være ute i flere dager
 11. Hei, vi skal prøve oss med kano for første gang på Hardangervidda. Har søkt endel på nett og ser at flere anbefaler å starte ved Tinnhølen. Spørsmålet er om noen har andre tips som startsted? Fokuset vårt er ikke å dra flere mil om dagen, men rett og slett få en tur med flott naturopplevelse og ikke minst fiske. Å bære kano over lengre strekninger blir ikke akutelt, noe bæring er ok men ikke flere kilometer. Vi tenkte på å starte ved Tuva turisthytte og padle til Skerjavatne men fikk vite at her er det endel privatvann så det er ikke lov å fiske. Tar imot tips med åpne armer:)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.