Gå til innhold
  • Bli medlem

Tidsfordriv

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Takk for gode forslag ost og rangleren. Har dere noen konkrete turer eller egne erfaringer? Er det mulig med padling i Hardangervidda? Svigerfar er lommekjent i Femundsmarka og den ligger som en god reserveløsning. Håper at det finnes noen andre forslag her inne Beklager hvis denne posten er plassert i feil del av forum!
  2. Takk for konstruktivt spørsmål Steingrd. Vi bor i Oslo begge to, men familiene våre bor i Elverum og Sarpsborg. (Møttes på halvveien kandusi). Dette gjør at vi kan ta utgangspunkt i fra alle tre byene som "startpunkt". Bil er tilgjengelig og vi kan godt reise opp til 8-10 timer med bil først. Jeg må kanskje poengtere at vi vil helst ha en tur hvor vi kan gå over en fjelltopp eller tre, rusle i skogen og padle kano. Telt eller hytte går like greit, men en skikkelig friluftstur bør jo være i telt! Det høres veldig kravstort å spørre om så mye, men det burde vel finnes noen alternativer?
  3. Hei Kjæresten min og jeg ønsker å legge ut på en 7-8 dagers friluftsferie i juli måned. Vi har lyst til å komme oss ut i villmarka og lurer på om noen her inne har noen gode forslag til hvor vi burde reise. Vi vil helst bo i telt så mye som mulig på turen. Det som er drømmen er å kunne starte et sted, enten til fots eller med padling og ende opp et annet sted. Høres vel greit ut? Problemet vi har møtt så langt er at mange utleiere av kano/kajakk kun lar deg leie og levere utstyret på samme sted. Er det noen her inne som har forslag? Vi er begge i god fysisk form og klare for enhver utfordring.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.