Gå til innhold
  • Bli medlem

hahabrand

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral
  1. Så dersom Biltema teltet får Mil-spec så er det OK ? Brukte "mil-spec" rygsekk og sovepose i Forsvaret, det var ikke mye å rope hurra for. "toppturer og ekstremturer" var ikke oppfunnet, hva med å lese noe P.W. Zapffe, Nansen eller Amundsen .
  2. Sånn blir det med et Hilleberg også vel, når det blåser storm er Hillerberg teltet bedre , men på en sommerdag med mygg er Biltemateltet toppers ! Slik blir Hilleberg teltet et nisjeprodukt. Samme med sovepose fra Jysk, helt topp helt til det blir for kaldt eller. KlasOlsen ryggsekken er kjempe helt til man får vondt i ryggen eller den revner, slik at det ikke er særlig smart å betale 10 ganger mer for et nisje produkt fra arcteryx Så dersom man skal på tur uten å gå seg vill er Samsung Biltema og klasolsen kjempegreier.
  3. Kom ann... At en SmartMobil GPS med kartapp er like bra som en dedikert GPS er som at : - Biltema-telt som er like bra som Hilleberg eller Helsport etc. - Jysk soveposer er liikebra som WM ,EM eller ME etc - Ryggsekker fra Claes ohlson er liikebra som Arcteryx eller Norrøna - Allværsjakker fra Sparkøp er liikebra som TNF eller Bergans.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.