Gå til innhold
 • Bli medlem

theClaws

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om theClaws

 • Bursdag 30. juni

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Klatring, snowboard, ekspedisjoner, toppturer, telt og turliv, seiling og prøve ut nye ting
 • Sted
  Oslo
 1. theClaws

  theClaws

 2. Mont Blanc summit 1. July 2013 clear sunshine morning no clouds. With Charles Goodheart, Hanne Hansen, Herbert Lai, Claus Ulrik Jensen, Paul Harrington, James Royle, Paul.
 3. Gouter route. 1. July 2013. Sunny morning, no cloud, no wind. Perfect conditions.
 4. God Jul! Har lagt ut noen korte videosnutter fra bestigningen av Mont Blanc, se bloggen: [Hidden Content] Mer snart..
 5. TAKK!!! Luften gikk ut av ballongen etter 2,5 uker i Chamonix og en svært vellykket topptur, så har enda ikke takket skikkelig for dere som bidro med informasjon her i forumet. Men julen er jo en fin tid å se tilbake på året som gikk og takke for denne hjelpen. Så TAKK FOR TIPSENE SOM VAR MED Å FÅ OSS PÅ TOPPEN:) Det var en ekstrem og utrolig flott opplevelse! Se bloggen med beskrivelse og bilder for hvordan turen vår var: [Hidden Content] God jul, tur og godt nyttår! Claus
 6. Mont Blanc summit - en personlig prestasjon, utrolig etter 2 døgn uten søvn: http://villmannstur.blogspot.no/

 7. Bloggen er nå oppdatert med bilder fra turen og toppen av Mont Blanc, god jul:)
 8. Ja, legger det ut i løpet dagen, bra med litt juleferie:)
 9. Takk for det:) Skal love deg at dette var nærme grensen min, og oksygenmangel/høyde er en snikende fare jeg ikke hadde erfaring med, men nå har stor respekt for. Glemte å skrive inn: Det var skyfritt på toppen denne dagen og strålende sol! Formen er dessverre ikke så god som hvilepulsen gir uttrykk for..har bare lav hvilepuls uten at det gir utslag i ytelse/toleranse :/ hehe Claus
 10. Topptur: Mont Blanc 1. Juli 2013 - Logg Innlegget ble vist i fargene fra bloggen, hvis du syns det er irriterende.. Se blog her: [Hidden Content] Mont Blanc 2013 toppstøt/summit! En logg med GPS og pulsklokke-logg fra toppturen Min hvilepuls er 44. Makspuls ca. 190. Chamonix høyde: ca. 800 moh.Bellevue stasjon(på med sekk): 1800 moh. Mont Blanc høyde: ca. 4808 moh. Link til min Suunto Movescount/klokkelogg: [Hidden Content] Link til GPS/kart og HR-logg fra turen: [Hidden Content] Fra Chamonix Vi er på bussholdeplassen kl
 11. Ja verdens lengste motbakke den dagen jeg skulle gå den hvertfall;) Beskrevet med ett ord: UMULIG! Hvertfall for meg denne dagen. Les mer om det på bloggen min: villmannstur.blogspot.com Mye læring denne dagen. Hvis du kan lære av andres feil, så er det mye for deg her;)
 12. Jo, bredden syns jeg...etter å ha prøvd dem, virker som å være bredere på midten, og smalere på tuppen og bakskien, virket egentlig som jeg sto på skøyter, bare på snøen. Sving var nærmest umulig!! Dritkult!
 13. Ja, den var jevn akkurat her, og jeg prøvde skavl- og skare-morroa også... det bare ble ikke filmet, heldigvis eller uflaks kanskje;)
 14. Noen skikkelig kongeski, trynesikre, 100% garanti.. tror de heter fisher crown ett-eller-annet. De er røde. hehe
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.