Jump to content

Griffers

Aktiv medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

About Griffers

Griffers's Achievements

 1. Jeg har hatt mine Lundhags Syncro high, og var ekstremt fornøyd med dem. Har brukt dem i hele landet, i alt slags vær til alt slags bruk. De var helt tette og greie å tørke. Så røk sømmen på indre siden ved ankelen i begge skoene, og de er lekk... Brukte veldig kort tid på å gå dem in, har brukt bievoks på de som impregnering. Ser veldig fine ut og minimalt med slitasje.
 2. Griffers

  Sokker

  Ser at på nettet at de fleste kaller det "elastisk borrelås". Så finnes det en type hvor det er en en slags gummikant på innsiden for å hindre at det skal skli rundt så mye.
 3. Griffers

  Sokker

  Har vært borti nesten "alt" av hundesko, hundesokker, og potesalver. Jeg og hunden har vært i ødemarken i lengre perioder. (kan bare tale for min hund sine poter). Det jeg bruker nå er Ballistol eller Neopotevoks. Av sokker er det Fleece eller polyester sokker med innsausa tekstil lim på undersiden, Holdbarheten øker veldig, samt at hunden har full bevegelsesfrihet i poten. For å forhindre snø/graps fra å komme inn tar jeg en extra gummiert/elastisk borrelås og surrer rundt på øverst. Veldig enkelt å ta av og på.
 4. Helsport Ringstind Light 2 Helsport Extrem Camp 2 Helsport Extrem Camp 4 alle er veldig gode telt =) Bare litt synd at ikke storsylen var 10cm lenger, sluppet å kjøpe disse 3 =/
 5. Downmat UL har litt mer "lyd" iforhold til vanlige downmat, men ikke like mye som Thermarest NeoAir. Iforhold til materiale så UL veldig robust med tanke på gnisning, og om en legger stor vekt på. Det kommer til kort til f.eks hundeklør, skarpe kanter, og steinete underlag. Er derimot veldig enkelt å reparere med repsett.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy