Gå til innhold
  • Bli medlem

Free

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Free

  1. Jeg har inntrykk av det motsatte, de beste kartene til Garmin er tildels svinedyre i forhold til dekningsområde. Jeg er svært interessert i å finne ut mer om det du sier om fri nedlasting av disse kartene, kan du utdype dette noe mer?
  2. Takk for fine svar. Jeg har et par gamle gamasjer liggende så det skal det bli ei råd med, når det gjelder høyden på skoene så har jeg vel fått det svaret jeg ønsker meg mest. Prøvde et par Mammut sko i dag som virket bra men jeg ble jo litt usikker etter Nitrams innlegg her, forsøkte og et par Alfa men de var alt for tunge. I våres kjøpte jeg et par salomon XA PRO 3D ultra å har vel ikke tatt på meg et annet par siden om det ikke har vært tvingende nødvendig så jeg er svak for Salomon å tilfreds med kvaliteten, dette paret er forøvrig ikke høyt nok i lesten for bløte forhold. Kan et par Salomon wings sky gtx 2 gjøre susen mon tro? disse er lettere en comet men kanskje ikke like sterke? Er veldig usikker på om jeg vil gå for noe i lær da jeg erfaringsmessig ikke har funnet comforten helt tilfredsstillende å vekten er alltid høyere men det høres jo ut av svarene her som jeg bør gå ei runde til på det. Når det gjelder goretex membran så har jeg klokkertro på denne å har testet dette skikkelig med mine nåværende sko, de har vært på gaustadtoppen å jeg har surklet rundt på golfbanen i timesvis uten å bli våt, en gang jeg var ute å syklet i shorts fylltes skoene med herlig regn å de gikk jeg tørre på et par tre timer fra søkkvåt til behagelig tørt nok.
  3. Trenger noen tips til fottøy som passer til turer fra hytte til hytte i skog, fjell og mark i østlandsområdet og omegn. Jeg setter ikke mine ben i en skau så lenge det er båtsesong men vil gjerne ha noe jeg kan bruke fra høst/senhøst å frem til våren. Jeg kommer til å ha en sekk på ryggen med god mat og drikke, litt tøy å litt utrustning for enkel kos på pauser underveis men målet vil i all hovedsak være ei hytte. Jeg har sett litt på forskjellige støvler å sko men når jeg ser på prisene skjønner jeg at jeg bør gjøre et veloverveid valg før jeg handler. Har gjort meg noen tanker å tenker at fottøyet bør være lett, er usikker på om det greier seg med halvhøy lest eller om den må være høy, så er det om det skal være lær eller ikke? kanskje jeg greier meg fint med et par gummipæler? Noen som har noen tanker rundt dette?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.