Gå til innhold
  • Bli medlem

Furunes

Aktiv medlem
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutral

Om Furunes

  1. Hei. Beklager, du var for sein.
  2. Bor på Levanger, jobber på Stjørdal.
  3. Hei. Har liggende utstyr til 3 stk skikjelker som var i tjeneste for røde kors for noen titalls år siden. Disse gis bort om noen skulle være interessert. Har et par glassfiber natoplank som førstemann til mølla kan få med. Holder til i Trøndelag.
  4. Furunes

    Garn under isen

    Prøvde varianten med å bruke turkompis som svømmer noen ganger. Hvorfor tror du jeg spør hvordan man fixer dette alene?
  5. Furunes

    Garn under isen

    Hvordan får jeg garnet uti når jeg er alene? Slippe det ned i det første hullet for så å gå til det andre å trekke i snora? Eller strekke det ut på land ved første hull først, og så trekke i snora ved det andre?
  6. Furunes

    Garn under isen

    Takk for svar. Å få tauet under isen ser jeg for meg å være enkleste delen, spesielt når isen ikke er tykkere enn nå. Skal prøve en kveld denne uka eller neste helg, og dele erfaringene her.
  7. Furunes

    Garn under isen

    Har planer om å sette garn under isen i vinter, men har ingen erfaring med dette. Tenkte å få tau under isen nå når isen ikke er så tykk enda. Er det noe spesielt jeg må tenke på når jeg skal sette garn eller dra garn under isen? Hvordan er det for eksempel å holde på med dette alene?
  8. Isfiskesesongen er over. Nå har isen gått, og jeg vil gjerne ha tips til ørretfiske tidlig i sesongen. På forhånd takk.
  9. Furunes

    Isfiske 2014

    Hadde vært kjedelig og sittet i sofaen og fått fangsten servert, Balle. Innos, utos og grunner skal vel være bra, hvis man finner grunnene da. Har hørt at det ikke er særlig med røye der jeg har tenkt meg, så det er ørretn jeg satser på. Er det mark eller maggot som gjelder nå? Bruker du søkke, sluk eller annet, eller lar du bare kroken og agn synke? Fisker du helt nede ved bunnen?
  10. Furunes

    Isfiske 2014

    Tips for vellykket isfiske tidlig i sesongen mottas med stor takk.
  11. I denne saken, som i alle andre saker, er det ingen grunn til å generalisere. http://www.nrk.no/sapmi/i-sjokk-etter-reindrap-pastander-1.11323160
  12. Furunes

    Oter i elv

    Vet det. Det er allerede sjekket.
  13. Furunes

    Oter i elv

    Tenkte å prøve oteren elva kommende helg. Noen som har erfaring med sånt? Kan jeg eventuelt spare meg bryet? Eller har noen tips om hvor det kan være lurt å prøve, ovenfor eller nedenfor stryk, eller der elva renner mer stille? Er det evt feil tid på året?
  14. Furunes

    Kvesse isbor

    Nå har jeg fått kvesset borekrona. Best Fiske/ Stjørdal sportsfiskesenter fixet biffen. De sendte borekrona et eller annet sted der det ble kvesset. Kostet meg 150.- inkludert porto. Vesentlig billigere enn å kjøpe nytt. Den nye borekrona jeg kjøpte og som ikke ville funke er levert tilbake til butikken. Det anbefales uansett å ha med seg en ekstra krone i reserve når man er på tur, pluss verktøy. Hvis ikke risikerer man å stå der med skjegget fullt av postkasser hvis boret plutselig blir sløvt. Spesielt irriterende hvis man har gått en mil eller to på ski for å komme seg til en kul fiskeplass langt til fjells.
  15. Kan bare anbefale å investere i et standard pulkdrag. Jeg brukte taudrag på parispulken min, men synes ikke det var noe særlig. Den minste nedoverbakke på litt hardt føre og du har ingen styring på pulken med taudrag. Dette er spesielt irriterende hvis du går i løyper med endel folk. Plutselig finner pulken på at den skal ta en sving på egenhånd, og sparker beina unna møtende skiløpere.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.