Gå til innhold
  • Bli medlem

utpåturjenta

Aktiv medlem
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om utpåturjenta

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Skal ta disse i betraktning. Tusen takk for tips! Mvh Utpåturjenta!
  2. Setter stor pris på alle som svarer. Jo fler som svarer, jo fler tips! så takker for det! Aldri tenkt på den måten, men detta skal jaggu testes ut neste uke på tur! Mvh Utpåturjenta
  3. Hei! Ja helt klart! Jeg har vurdert den jeg skrev i starten av tråden, Wool Fleece Bra fra Devold. Men den er jo ikke kun ull nei, er jo også syntet i den... Hmmm... Da burde jeg kanskje vurdere en annen en! Tusen takk for tips Mvh Utpåturjenta
  4. erenig i deg her! En god dunjakke + en god dun sovepose er nok noe av det viktigste!
  5. Ha ha ha fantastisk! ;-P Men gode tips. Har vel egentlig ikke vurdert vindjakke, da jeg er utrolig fornøyd med skalljakka jeg har hatt på alle årstider i all slags vær ellers. Tror ikke jeg gidder å drasse med meg enda en tredje jakke da... Skal ha med meg skalljakka + en el annen varm dun parkas av et slag, som jeg ikke har bestemt meg for enda. Det får være nok av variasjon! Kan heller prøve å være flink til å variere på de to forskjellige luene Skal også ha med meg en supervarm strikka lua i ull som ho mor har laget, med fleece på innsiden. Og det beste av alt: Den er Kvikklunsj-strikket!!!!!!
  6. Takk for mange gode tips! Jeg har tenkt lenge på denne også jeg da: http://www.fjallraven.no/friluftsutstyr/jakker/arktis-parka Hva syns folk om den? Noen som har den?
  7. Hmm, må testes ut kjenner jeg. Føttene er jo noe av det viktigste som bør pleies hver dag på tur. Takk for tips!
  8. Jo, men det må jo være veldig kjekt å ha utenpå en skalljakke f eks! Mer armsleng mens man går på ski!
  9. Vest faktisk.. hmmm.... Jeg ser helt tydelig fordelene du nevner. Hvorfor kommer man ikke på slike ting selv?! Kjenner jeg er blitt glad i dette forumet allerede! hehe! Tusen takk!
  10. Hvordan blir det å ha to par sokker på da? Kan ikke det skape gnagsår, gnikking frem og tilbake? Aldri hatt mer enn ett par på av gangen, også skifter jeg med engang jeg kommer frem til leiren til et par tørre tykkere sokker..
  11. Den skal jeg absolutt skaffe meg! tusen hjertelig takk!
  12. Nå har jeg mye å sjekke ut! Gleder meg Takk igjen!!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.