Gå til innhold
  • Bli medlem

baardemann

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av baardemann

  1. Tenkte å finne bra fiskestader på vegen Matre - Stordalen - Nystølen - Årsdalen - Førde/Hest/Osland/Bjordal som er nemnd ovanfor. Kva for vatn i rimeleg gåavstand frå vegen (1 - 2 timar) er bra å fiske i ?? Er det best å freiste lukka på vest- eller austsida av vegen??
  2. baardemann

    Fiske i Sunnfjord

    Er det nokon som er kjende med fiskemogelegheiter i Sunnfjordfjella? Eg er ikkje ute etter vatn som ligg rett ved veg, som til dømes Holsavatnet eller Jølstravatnet, men vatn som ligg litt utanfor allfarveg og litt oppe i fjellet.
  3. Takk for glimrande svar. Fiskinga er viktig! Eg vart litt betenkt no. Eit anna poeng er at det ikkje skal vere for lang reisetid. Vi kjem til å reise frå Førde og Bergen. Vi er sjølvsagt ute etter flott turterreng, og kjem og til å prioritere nokre toppturar. Vi var på Selhamar for to år sidan, og det svarte absolutt til forventningane, men vi har ikkje lyst til å reise til det same området i år. Kanskje vi skal satse på området Ortnevik- Norddalshytta - Solrenningen i staden? Andre tips til flotte turopplevingar samt bra fiske? Det gjer ikkje noko om ein må køyre 3-4 timar (helst frå Førde).
  4. Eg planlegg ein 5-7 dagers tur til vestsida av Stølsheimen til sommaren. Vi er ein gjeng som kjem til å opphalde oss i området rundt Skavlabu og Vardadalsbu. Har prøvd å finne ut korleis det er med fiskemogelegheiter på denne kanten av Stølsheimen, men eg har ikkje klart å finne ut noko. Eg er svært glad for å få tips om dette!!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.