Gå til innhold
  • Bli medlem

Terex

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Terex

  1. Var å så på en Mad River Explorer 14 tt igår, så fin ut den men litt liten synes jeg. Ser vel at den på 16 fot er sikkert bedre egnet. Noen som kjenner til disse? 16 foteren er jo forholdsvis tung, 35 kilo men er kanskje ikke så ille vekt det. Noen synspunkter på dette?? Noen som vet om dette er stødige kanoer? Va ikke noe kjøl å snakke om så vi kommer vel bare til å padle i ring med en sånn kano.
  2. Kanskje du kjenner til Beaver kano også? Hadde ikke tenkt å legge altfor mye penger i dette enda før jeg ser om det er noe. Ser at vi kan få disse kanoene til overkommelige priser. Denne er vel glassfiber, men er ikke så veldig tung da. Ellers råd mottas med takk.
  3. Er det noen som kan anbefale en type kano til bruk for maks 3 stykker? Vi vil nok kun bruke denne på forskjellige vann rundt forbi til fisking, og turer gjerne med oppakning. Er jo uerfarne med kano, så har kikket en del men blir nesten bare mer i tvil synes jeg. Bør vel ikke være for tung, trenger heller ikke være veldig dyr. Å ikke minst så må den være stabil.
  4. Noen som kjenner til Hasle kano? Lurer litt på å kjøpe en sånn til småturer og fiske på vann.
  5. Takker for tipsa knutis. Har litt begrenset med lagring å sånn, så får se hva jeg gjør. Noen som vet noe spesielle svakheter på Ally kano, er disse stødige? Ei bok var nok kanskje lurt ja.
  6. Hei Trenger hjelp angående kjøp av kano, regner med at dette er rette plassen. Vi er maks 3 stykker som kommer til å bruke denne til småturer, fisking i vann. Har sett på en som heter Manitou, Hasle530, å selvsagt Ally sin 16,5 foter. Hva bør jeg velge her mener dere her inne? Vi er uerfarne alle sammen, så den bør vel være stødig. Er jo veldig fristet på Allyen da, men vet ikke om det er rette valget. Manitouen var ganske tung, 45 kilo. Men kanskje den da blir stødig til gjengjeld. Noen som har meninger om dette? Takknemlig for svar.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.