Gå til innhold

Husmus

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Husmus

 • Bursdag 19. feb. 1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Østlandet

Nylige profilbesøk

303 profilvisninger
 1. Husmus

  Lavvo

  Til 2 er den allefall stor nok. Vi er to voksne og to barn + en stor hund. Var litt blafring i det skjørtet på topphatten, men det var forholdsvis tett.
 2. Husmus

  Lavvo

  Oppdatering på hvordan Varanger camp 8-10 har fungert i sommer. Den har vært prøvd på fjellet i alt slags vær, kraftig regn og vind... Den sto i mot, helt utrolig hvor mye vind den tåler, bare en har festa nok barduner godt nok. Jeg kan trygt anbefale denne lavvu`en for familiebruk både i skog og på fjellet. Inngangen er super når det regner, det regner ikke rett inn.
 3. Husmus

  Lavvo

  Det ble så vi kjøpte Varanger Camp 8-10 med bunn og innertelt. Har bare slått den opp en gang for å se at den var hel og hvordan den så ut. Inngangen er genial, slipper å få vann rett inn om det regner. Bare gleder oss til å ta den i bruk.
 4. Husmus

  Lavvo

  Hvordan er overgangen mellom bunnduk og innertelt? Det er vel ikke egen bunn i innerteltet?
 5. Husmus

  Lavvo

  Er det noe form for feste mellom bunnduk og ytter- eller innertelt på Varangermodellene? Eller ligger den bare løst på bakken?
 6. Husmus

  Lavvo

  Vi er en familie på to voksne og to barn som ønsker oss lavvo. Vi står i mellom Helsport Varanger Camp 8-10 med bunn og innertelt, og Helsport Finnmark komplett med innertelt. Noen som har erfaring med disse to lavvoene fra Helsport og vil dele med oss?
 7. What's on your mind?

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.