Gå til innhold
 • Bli medlem

Namdalingen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Testet det nå. Valgte spanner. Måtte flere runder med å legge sporene inn, slette og legge inn. Til slutt tror jeg alle kom på lista. Hadde ikke vært i nærheten av 200. Hva betyr alle grensesnitt-typene?
 2. Etter siste firmware update 5.90, må jeg visstnok bruke mapsource for å legge inn spor. Har pleid å legge inn spor direkte inn i gpx-mappe på enhet eller simkort. Nå funker plutselig ikke det lenger. Veldig irriterende da jeg må ta et og et spor. Ser det ligger ei fil ved navn imported... I samme mappe nå som jeg la inn noe med mapsource. Noen som kjenner til problemet? Annet problem jeg har hatt med Montana 650 er at alle kart slår seg sammen til et stort. Så da må hele norge være påslått, eller at jeg må pc hver gang jeg skal velge kart. Større kart=tregere enhet?!? Noen med kjennskap?
 3. Bør jeg bruke gdb eller gpx som format? Hva er evt. best om jeg plutselig kjøper Oregon 650?
 4. Ok. Rydder i gamle "synder". Har lært å lagre hvert spor nå.
 5. Hvordan får jeg delt opp 45 turer/spor som ligger i ei gdb-fil? Jeg er bruker av Garmin og Mapsource. Må jeg gjøre dette i 45 operasjoner?
 6. Tusen takk! Fikk lasta den ned, men fikk unormal visning i mapsource på denne. Den er markert som en drøss med veipunkter istedenfor spor. Har noen den som "normalt" spor, vil jeg gjerne ha den og. Småturer på enkelttopper kan også være kjekt å lagre på gps(korteste bailout -mulighet)
 7. Det er helt håpløst å finne nedlastbare spor for denne ruta. UT.no har jo ruta, men de legger den ikke ut til nedlasting. [Hidden Content] Noen som kan hjelpe? Tar også i mot de kortere turene som man kan ta på disse toppene om man ikke tar alle 7 i en smell. Alt er av interesse!
 8. Trenger tips om nettsider som legger ut spor/ruter i GPX-filer! Anyone?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.