Gå til innhold

elbow

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Jeg fant ut at Outdoor i Bergen har et bra utvalg i La Sportiva, så i går fikk jeg prøvd litt forskjellige modeller. Bushido satt som et skudd på foten, og har absolutt den stivheten og profilen jeg har sett etter. Det eneste som gjorde meg skeptisk var at de har brukt to forskjellige gummimaterialer i sålen, et "sticky" materiale i midten og et hardere materiale rundt. Dette hardere materialet er det samme som er i hele sålen til La Sportiva Crossover som er den modellen jeg har hatt før og som var såpeglatt på vått fjell. Derfor turde jeg ikke gå for Bushido. Men La Sportiva Mutant hadde derimot den "riktige" gummien over hele sålen og var tilsvarende stiv og beskyttende. Denne skoen var heller ikke helt perfekt for den er litt høyere og mindre stabil sideveis enn jeg foretrekker (hele 26 mm under helen), men det er det beste kompromisset jeg har funnet så langt så jeg tok sjansen på denne. Jeg prøvde også VJ Irock som virket å være en fantastisk sko, men litt mindre stiv enn jeg ønsket meg. Men den vil absolutt være aktuell som en liten raskere sko i fremtiden.
  2. Takk for tips. Bushido har jeg lest en god test av tidligere - tror kanskje det var i UTE, men har foreløpig ikke funnet dem i noen butikk (er litt lei av mislykkede sjansekjøp på nett). Disse fungerer altså bra på vått fjell? Jeg har hatt et annet par fra La Sportiva par (husker ikke modellnavn, det var noen med en slags goretex sokk utenpå) for noen år siden som ikke hadde godt grep, men de har vel forskjellige gummiblandinger til forskjellig formål vil jeg tro.
  3. Godt tips! De ser veldig bra ut ja - skal komme meg på Løplabbet og prøve. Dersom noen har alternative forslag er det bare å komme med dem også.
  4. Jeg er på jakt etter et par gode terrengløpesko til bruk på snaufjellet - typisk 10-20 km løpeturer. De må ha godt feste på vått fjell (myk gummiblanding i sålen), men samtidig dempe godt og beskytte foten mot spisse steiner osv. Jeg har prøvd Inov8 mudclaw (glimrende feste, men for lite beskyttende), Inov8 Roclite 295 (glimrende feste, men nesten null demping) og Dynafit MS Feline GTX (god beskyttelse av foten, grei demping, men ELENDIG grep på våt stein). Er det noen som har tips om en sko som kan passe til mitt behov? Pris har ingen betydning.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.