Gå til innhold
 • Bli medlem

Dårligfantasi123

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Dårligfantasi123

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er det noen som har noe erfaring med denne kniven? er den like god som den gode gamle samekniven? positive ting? Negative ting?
 2. Helle taiga er en helt fantastisk allroundkniv(er ikke en foldekniv dessverre) som kan brukes til så og si alt. Flott kvalitet på både bladet,håndtaket og slira,og i tillegg kommer kniven sylskarp med en gang. [Hidden Content]
 3. Jeg skal ikke smi selv...har funnet et par gamle øksehoder(?) i garasjen som jeg skal "pusse litt opp".
 4. Jeg har bestemt meg for at jeg (sansynligvis til sommeren) skal lage en øks fra scratch. men jeg har ingen erfaring med dette på noen måte... Er det noen med erfaring som kan svare på et par spørsmål jeg har? F.eks Hvilken tresort bør jeg bruke? hvordan skal jeg behandle treet? Hvilke verktøy trenger jeg? Takk på forhånd.
 5. Er det noen som har noen erfaring med mountainhouse "posene"? er de gode? bedre enn Real turmat? Er de dyre? hvor kan man kjøpe dem i norge?
 6. Jeg skal kjøpe meg isbor,og tenkte jeg skulle høre noen meninger før jeg bestemte meg for hvilken jeg skal investere i. Helst ikke så altfor dyr,men må fortsatt være kvalitet
 7. Ok,det har egentlig ikke så veldig mye å si om det er 2-delt eller 17-delt osv
 8. Det blir vel stort sett ørret og røye,i og med at det er det som det finns mest av her i området. jeg kommer sannsynligvis til å bruke både sluk og dupp,alt etter vær og vind.
 9. Jeg ser etter en 2-delt stang som helst ikke koster skjorta,men skal fortsatt være god kvalitet og kasteevne. Noen som har noen tips?
 10. Noen som har noe erfaring med denne sekken?
 11. Supert! Jeg bor jo ikke i Oslo,men har en onkel som bor der,jeg vet ikke om han kanskje kunne ha sendt det oppover hit. Men da måtte jo dere avtale å møtes en eller annen plass? i og med at han har adressen hit og man skal jo være litt forsiktige med å gi adresse osv til fremmede(no offence)
 12. Jeg vurderer å kjøpe meg en ally kano. Noen som har noen erfaring med disse? Kan de bestilles fra nettet og leveres som en vanlig pakke,eller må man fysisk hente dem i butikken? holder de mål i forhold til en vanlig glassfiberkano?
 13. Ser jo veldig bra ut det der har du noen erfaring med det teltet?
 14. Jeg er 14 år,og skal på min aller første tur alene,og har ingen telt,og heller ikke så mye penger,bare rundt 1000kr igjen til telt. Jeg skal bare være en helg,og kommer sannsynligvis til å dra en helg det er meldt fint vær. Noen forslag? merke spiller ingen rolle...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.