Gå til innhold
 • Bli medlem

Thomas Andersen

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  2
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Thomas Andersen

 1. Ønsker alle sammen en fortsatt kjempe god romjul og håper dere kommer til å kose dere masse :)

 2. Wish everyone out there a Merry Christmas and very happy new year :) Hope all is well with you all and hope you will enjoy this christmas a lot :) Ønsker alle sammen der ute en riktig god jul og er veldig godt nytt år :) Håper det står bra til med dere alle sammen og håper dere kommer til å kose dere masse :)

 3. I wish all my friends out there and merry Christmas celebration and a very nice Christmas holiday :) Hope all is well with you all and that you all are doing good Christmas :) Best wishes to you all :) Ønsker alle mine venner der ute en veldig fin og god jul å en veldig fin julefeiring :) Håper det står bra til med dere alle og at dere har det godt :) Beste jule ønsker til dere alle :)

 4. Then it is the last day here at Sunnaas hospital for a while. It wil be good to come home to relax a bit :) It's been a good stay where I have learned a few new things and got some good advice on the way :) Looking forward to continue working with physiotherapists I have at home and it will be interesting to see what I can get done befor the next time i wil get to stay here for a few months :) I wish you all a very good day and hope all is well with you all :) Life is great so enjoy it :) Da...

 5. Then a new, an exhausting and very painful rehabilitation / physiotherapy training day is over here at Sunnaas hospital and well it's about time to to try to get some sleep if pain allows me to before discharge meeting and final day here at Sunnaas for this stay and this year tomorrow. Glad I have been given the chance to come back several times next year to try to continue to see if I can get further and hopefully might be able to come a bit further then. I look forward to continue working w...

 6. Karina Hollekim i "Vilje av stål" er helt utrolig rå :) At hun har klart å kjempe seg tilbake etter ulykken er helt utrolig :) Er helt vilt å sterk,hvor mye vilje,hvor mye pågangsmot,sta,og hvor tøff hun er som har fått til det :) Det står det ufattelig mye respekt av å få til :)

 7. ANBEFALER ALLE Å SE PÅ TV2 KLOKKA 20:00 ETTERPÅ. Kjempe flott program om ei dame som heter Karina Hollekim som har vært igjenom et langt rehablitering opplegg etter en fallskjermulykke. Den damen er helt rå og fy søren å hun har kjempet seg gjenom mye for å komme tilbake etter ulykken. Sterkt program og ei sterk dame :)

 8. Then I'm back on Sunnass hospital with fresh courage and a ton of exercise will, determination and fighting spirit :) Going for gold and betting on a SMASHING week here with positive surprises and positive experiences :) I wish you all a very happy Monday afternoon and evening: ) Hope all is well with you all and enjoy every minute of life my friends :) Life is amazing and so are you guys :) Da er jeg tilbake på Sunnass sykehus med friskt mot og et tonn av treningsiver,vilje og kamplyst :) G...

 9. Da er smertelindringa over:-) Sunnaas here i come :-) Ønsker alle en fortsatt kjempe god dag og håper dere har det bra :-)

 10. Da er det vel snart på tide å prøve å få seg noen timer søvn vis jeg klarer før en nye uke med smertelindring på Drammen sykehus og en ny uke på Sunnaas sykehus :) Blir spennende å se hvordan det vil gå :) Ny uke nye muligheter :) Gleder meg til å presse grensene, men håper noen holder meg i øra så jeg ikke gjør som jeg pleier å presser meg for mye :) Godt jeg har et fantastisk team rundt meg der nede på Sunnaas og mange gode venner som støtter meg :) Jeg har et herlig liv med verdens beste v...

 11. Fy søren så godt det var. Klart å gå meg en liten tur ute. Godt å se noe annet en veggene hjemme. Det blir et helvete med mye ekstra smerter nå i et halvt døgn minst, men det er verdt det og det kjennes så mye bedre etterpå. Man har bare godt av å pushe litt grenser og skal man komme seg noe videre så må man ta sjansen å se om det går eller går på tryne :)

 12. Man har så godt av å kjempe litt i hverdagen,for da kjennes alle små seiere og positive ting som kommer ens vei så mye bedre å det gjør at man også blir så glad for alt man har og så godt man har det i livet :) Er så glad og takknemelig for det gode livet jeg har og alle de fantastiske vennene mine all den utrolig gode støtten jeg får :) Så til alle mine venner der ute, tusen takk for at dee er mine venner og for all støtten. Dere er verdens beste. Ønsker dere alle en fortsatt kjempe god lørd...

 13. Da er en ny dag i gang med fysioterapi og trening her på Sunnaas avd Askim :) Blir spennende :)Ønsker alle mine venner der ute en riktig god og fin fredag og håper dere alle har det bra :)

 14. Skjekk ut Lundhags Professional Mid. Kvalitet som holder og holder. Du skal jobbe ganske hardt for å slite ut disse, vis du klarer. De fås også som noe som kalles opti fit som er for de som synes at den vanlige utgaven er litt for smal. Har selv et par Syncro fra Lundhags og har brukt dem hardt i snart 5 år i steinrøyser,over myrer, i skog, kratt, steinete og fjellstøveldrepene fjellterreng og de ser neste like fine ut. Det er noen små riper i dem, men ellers så gode som nye og mønstere under er like fint og det gir et fantastisk feste på alt underlag. Er faktisk godt feste i dem på blank is o
 15. Vis det er utviklet av Børge Ousland og Helsport blir det garantert et skikkelig kvalitets telt som sikkert vil ta sin velfortjente plass der oppe med de andre extrem teltene som finnes. Når Børge Ouslad går god for noe utstyr så kan man garantert stole på at det fungerer som det skal og at det holder mål. Bare å se på Norrøna dressen som dem lagde i samarbeid med Ousland det. Kvalitet tverss igjenom og holder mål uansett om du skal ha en dress til hverdagslig friluftsliv eller arktiske/ antarktiske ekspedisjoner. Gleder meg til telte blir lansert og man får se det og test raportter:)
 16. Da er det på tide å se om det går å få noen timer søvn før det er ny smertelindringsdag på Drammen sykehus i morgen:) Blir spennende å se hvor mye effekt denne runden i morgen vil gi og om jeg kan komme noe lenger med fysioterapien og behandlingen videre:) Veldig spent og gleder meg:) Ønsker alle sammen en riktig god natt, håper dere alle har det bra og ønsker dere en kjempe god tirsdag:) God natt alle sammen:)

 17. Thomas Andersen

  Thomas Andersen

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.