Gå til innhold
  • Bli medlem

Hyperborea

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Hyperborea

  1. Takk takk! Dette var nyttig! Hvis noen andre er interessert; de hadde treliterskanner til 149 ,- på Shell.
  2. Mye kjekke påske-tilbud på OBS på Jekta, Tromsø: Real Turmat (Kun Frokost og Chili Con Carne, desverre): 35 kr pr. stk. 6 pk Kvikk-Lunch: 10 kr Ullsett i 100 % merinoull til dame: 199 kr for både stilongs og skjorte - 50 % på alle Ullvangsokker
  3. Hei folkens! Tengte jeg skulle komme med en anbefaling til dere som gjerne vil lukte sånn noenlunde OK på tur! Kjøpte denne deo-baren hos Lush ( http://www.lushnorge.no/index.php?nr=90&case=4&id=207&idkategori=126&startrow= ), knuste den til pulver og puttet den i en liten boks. Den funker UTMERKET, veier praktisk talt ingenting, lukter kjempefriskt av sitron, og det beste av alt er at den ikke fryser på vinterturer. Tar bare litt av pulveret og "klapper" det til under armhulene morgen og kveld! Den er litt dyr, men innbiller meg den er relativt drøy i bruk.
  4. Takk for raskt svar! Vi bruker fysetørret mat til middag, men tenker å ha med litt ektra for å fyre i teltet. Har hørt en tommelfinger-regel på 2 dl. pr. person pr. døgn. Er dette mye eller lite?
  5. Hei! Noen som vet hvor man kan få tak i 4-takts miljøbensin i Tromø? Og noen som har noen formening om hvor mye to personer forbruker pr. dag på en vintertur? Vi bruker primus multifuel.
  6. Hei! Vet noen om ei hytte i Troms hvor det er plass til relativt mange (10-15 pers) og det det ikke er mer en 3-4 timers gange fra bilvei - og som det er mulig å låne eller leie ei helg? Har sett på Trollvassbu på DNT side sider. Er det noen som har vært der? Vet noen om det går buss i nærheten?
  7. Hei! Noen som så Ut i Naturen i går? Kjempetøff jente! Lurer på om noen her vet litt mer om hengkøya hun brukte når hun sov ute? Noen som har erfaring med slike? Og evt. vet hvor man kan få tak i sånne?
  8. Hei folkens! Lurer på om det er noen som har det samme problemet som meg? Jeg har en litt kort og brei fot, og det har dermed så langt vært mulig å finne en telemarkstøvvel i plast som passer. Problemet ligge i at i lengden har jeg ca. størrelse 38 og i bredden mellom 39 og 40. Har prøvd sko både av Scarpa, Crispi og Garmont i både dame- og herremodell, men alle blir for trange. Og hvis de er breie nok, er de altfor store i lengden. Så langt har jeg kun brukt gamle, utgåtte lærsko (mer fjellsko enn telemarkstøvler), men kunne veldig gjerne tengt meg å ha noe mer stabilt! Er det noen andre som har vært ute for det samme problemet - og evt. har noen tips til noen merker man kan prøve seg på?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.