Gå til innhold
  • Bli medlem

Trond_F.

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hei. Kom du opp på toppen med hund? Vurderer den turen selv, og søkte på forumet på Innerdalstårnet og hund - derfor fant jeg denne tråden. Har en Husky som har vært med på noen toppturer, men ingen der vi har blitt stilt på prøve. Alternativet er å la hunden vente på at vi selv tar toppen Det er kanskje litt værre at jeg selv ikke er helt høy i hatten når mønet på huset skal males. Dersom det ikke trengs tau, så bør det likevel gå greit. Kanskje du har andre gode forslag til toppturer med hund? Vurderer også Skåla evt RondeSlottet. (Snota, Galdhøpiggen og Stor Skrympten er tatt) Godt nytt år Mvh -Trond F.
  2. Hei - dette er meeeeget lenge siden, men likevel Bor du fremdeles der? -og begynner det å nærme seg snøfritt på Innerdalstårnet? (Jeg skal ha med hund )
  3. Da blir det litt googling for å se om det kan bli mål for meg og dyret neste år Takk for svar
  4. Hei. Var på Blåhøa i Trollheimen forrige helg, og tok dette bildet. Mener å huske at retningen er vestover, mulig en aning sørover. Når jeg nå ser over bildene, er det en "topp" som ser ut som et telt. Jeg får ikke til å legge bildet direkte inn i dette forumet, så det er lagt ved som et vedlegg. Morsomt om noen har forslag til hvilket fjell det er. Mvh Trond Fürstenberg
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.