Muffen Skrevet 19. juni 2011 Skrevet 19. juni 2011 Noen som vet hvor lenge det holder seg når det er vakumert. Og da ikke i kjøleskap. Skal ha det med på kano tur.
Vegar Skrevet 19. juni 2011 Skrevet 19. juni 2011 Er den skikkelig tørr, er det ingen problem om du er flere uker på tur. Har enda ikke opplevd noe usmak på noe av det vi tørker, heller ikke om den har ligget ukevis i romtemperatur her hjemme. Sjøl bruker jeg mest magert viltkjøtt til dette. Husk å la det trekke vann i mange timer før bruk, ellers får magen noe å bryne seg på.
Muffen Skrevet 19. juni 2011 Forfatter Skrevet 19. juni 2011 Ja ok. Det var flott. Ahh bra du sa. Da kan jeg kanskje legge det i en zipp lås pose etter frokost på morgen, også er den fiks fin til middag?
daniel85 Skrevet 17. januar 2013 Skrevet 17. januar 2013 Dette har jeg og lurt på, hvor lenge skal kjøttdeigen "svelle" når vi skal bruke den? Det er mange oppskrifter på tørking her, men få/ingen om tilberedning og oppskrifter med kjøttdeig i villmarken... Noen tips? Jeg holder på å prøve meg litt frem as we write på tørking av kjøttdeig og løk sammen... Til info kjøpte jeg Coop sin karbonadedeig (5% fett), stekte den og tørket med kjøkkenpapir før jeg la det i ovnen på stekebrett med bakepapir, 75grader varmluft og ovnen på tørk. Så får vi se hvordan det blir =) 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå