Jump to content

Panodil

Passivt medlem
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Panodil's Achievements

  1. Mail er sikkert bra så lenge man ikke trenger kontakt med kundeservice. Min erfaring er at det tar flere dager før man får svar. Måtte levere samme ting inn 2 ganger grunnet feil. Første gang gang fikk jeg svar etter 2-3 dager. Andre gang gikk det lengre tid. Ble da oppringt av en som påstod at produktet ikke hadde feil, men at skulle være slik. Var ikke enig med han og da ble han sur(jeg var høflig og hadde saklige argumenter). Fikk løst saken til slutt, men skal jeg handle noe mer derfra må det mye billigere enn andre steder.
  2. Har fått igjen skiene enda en gang. Nå ser alt bra ut. Forklaringen jeg fikk var at det må ha vært noe med skoene. De sier de tok en venstresko fra et par og en høyresko fra et annet par. Får nok ikke testet utstyret før senere på vinteren. Sjekket ikke om jeg hadde fått en av hver binding, men siden jeg ikke hørte noe om dette antar jeg at jeg hadde en høyre og en venstre. 10 mm oppbygningsplater ble montert fra starten av.
  3. Første gang sa de at de ikke trengte skoene, men andre gang tok inn de skoene også. Montøren sier han har prøvd med flere par sko, men at det alltid er skjevhet på enten høyre eller venstre side. Har ikke sjekket med andre sko selv. Som jeg nevnte i forrige innlegg sier de at bindingen ikke er montert skjevt, og at dette er sånt som følger med 75 mm. systemet. Selv synes jeg dette høres rart ut, men da jeg ikke har erfaring med 75 mm. bindinger fra før prøver jeg å finne kunnskap hos andre. Har flere par ski, og på alle treffer hælen på skiskoen midt på skien(ikke 75 mm systemet). Antok at bindingen var montert feil siden det var veldig mye skjevhet første gang jeg fikk skiene, men dette benekter jo montøren.
  4. Hei. Kjøpte meg et par Åsnes Nansen med Voile 3-pin cable og Alfa Grønland. Da jeg fikk skiene hjem og prøvde skoene i bindingene, stakk den venstre hælen ut 1,5-2 cm ut fra skien. Den høyre satt midt på skien. Leverte inn skiene igjen for å få dette fikset. Da jeg fikk skiene tilbake og kom hjem, var det fortsatt ca 1 cm skjevhet på samme ski/binding. Selgeren sa da at det ikke er mulig å få 75 mm. systemet helt rett, og at de ikke hadde gjort noen feil. Lurer derfor på om dette er vanlig for 75 mm. systemet. Noen som har erfaring? Vet iallfall at på vanlige klassiske ski hadde dette plaget vettet av meg...
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy