Gå til innhold
  • Bli medlem

aej

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Reven: TUSEN takk for et FANTASTISK tips! Har snakket med sammboer nå, og vi har begge sittet helt oppslukt å lest om parken,sett bilder,å lest info! Du vet ikke tilfeldigvis hvilket kart vi skal forholde oss til? Mulig å bestille dette fra DNT? ) Det er kanskje ikke så veldig godt merket inne i nasjonalparken? slik at det vil være naturlig med et godt merket kart fra vår side, slik vi tenker foreløpig! nei, nå ble vi supergira her, begge to!!
  2. Har også tenkt på ruten Kautokeino-Nordkapp! Der har vist DNT merket nogenlunde "stier", men det er jo en selvfølge med godt oppmerket kart,og kompass. Noen som har noen erfaringer med denne ruten? Litt av Problemet er at det på deler av nordkalotten ikke er lov med hund. =/ Tusen takk for et godt tips om å reise opp til Nord
  3. Hei! Helt først en liten "advarsel" om at jeg er helt ny her, så en liten beklagelse på forhånd om ting blir litt rotete til å begynne med Så til mitt spørsmål: Jeg og min samboer har såvidt begynt å snakke om en lengere fjell-tur til Sommeren (2012), men er litt usikre på hvor vi skal legge turen i denne tidsperioden. Vi er begge godt vant med fjellet, og har flere ukes og 14 dagers turer bak oss, både toppturer (glittertind,kyrkja,etc) og andre fjellturer, å har sett store deler av bla. Jotunheimen, derfor tenker jeg litt på et annet sted enn dette. Vi er begge langt over middels engasjert i friluftliv og fjell, og er begge veldig aktive, både med vanlig kondisjon og styrketrening, og turer i skog og fjell. Det vi ser for oss i disse 3 ukene er og oppleve fjellet og den vannvittige flotte opplevelsen fjellet kan gi! Det bør ikke nødvendigvis innebære så mange topper eller så vannvittig utfordrende terreng ( selvom dette selvfølgelig ikke er til NOE hinder), det viktigste er og se,oppleve,å kose seg. Vi har også 2 hunder vi skal ha med på denne turen ( 1 Border Collie og 1 retriever. For dere som ikke er så kjent med hund, så er dette meget aktive hunder på mellom 20 og 30 kg, og omlag 50-65 cm i rygghøyde. De er begge veldig godt trent, å går i fjellet hver helg, samt omlag 1,5 time i skog hver dag, i tillegg til treninger,joggeturer,osv) SÅ til spørsmålet mitt!! Har dere noe forslag til hvor vi kan legge denne 3 ukers turen? med tanke på å ha med våre 2 hunder,osv. Vi tenker at det absolutt går ann å benytte seg av DNT hytter, men er heller ikke ukjente med tanken på å ha med et telt, noe vi også har erfaring med fra tidligere : ) Alle svar motas med stor takk, så håper jeg ikke jeg har "rotet" alt for mye her nå, da må dere allefall bare gi meg beskjed : ) Hilsen ei jente som er LITT over middels glad i skog og fjell : )
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.