Jump to content

Stigris

Aktiv medlem
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Stigris

 1. Hei! Har kjøpt et par Crispi Skarven. Er det noe man bør tenke på ved vedlikehold av disse? Det er nubuckskinn og Gore Tex membran... Er alle typer skokrem/smøring ok, eller er det noe som skal unngås med Gore Tex?
 2. Takk for raskt svar! Da har jeg allerede vært på XXL og handlet et par Skarven! Føles meget god å ha på foten her jeg trasker rundt i stua, så gleder meg til å prøve de ute i morgen
 3. Hei! Jeg har et par gamle Crispi Besseggen som er modne for utskifting. Jeg kjøpte et par Lundhags Syncro i fjor sommer og er meget fornøyd med disse, men de virker ikke å være varme nok til snø/vinterbruk. Besseggen paret mitt har vært brukt til vinterbruk, og tenkte å kjøpe et par nye av disse egentlig. Etter å ha lest litt virker Crispi Skarven enda bedre enn Besseggen, og jeg lurer derfor på om disse er like varme og gode på vinteren som det Besseggen er? Da har jeg også et alternativ om sommern som ikke er like høye som Lundhags.
 4. Jeg kan vel ikke skryte på meg å være høyere enn 1,77. Vil det rett og slett være tyngre/vanskeligere å gå med 36?
 5. Hei! Jeg har klart å bestemme meg for å kjøpe Tubbs Mountaineer truger, men er usikker på størrelsen. Jeg veier ikke mer enn 75 kg, så i utgangspunktet ligger jeg på grensa opp til str 30 ifølge tabellene. Str 30 passer for 77 - 113 kg ifølge tubbs egne sider. Med litt oppakking (antagelig ikke veldig mye) blir det klart at jeg ikke kommer til å velge noe mindre enn str 30 hvertfall. Spørsmålet er om jeg kan/bør gå helt opp til 36. Jeg har lest om personer som angrer på størrelse pga synking i løssnø blant annet. Mitt størse spørsmål er vel: er det noe spesielt negativt med å velge str 36 for meg? Jeg tenker at det kan være lurt å kjøpe litt for stort enn litt for lite når det gjelder truger...men har ikke erfaring med truger, så det kan hende jeg tar feil... 200 gram forskjell i vekt har vel ikke så mye å si..
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy