Gå til innhold
  • Bli medlem

munin1

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av munin1

  1. Takk for mange forslag! Fredagsmorgen var Bison telt på God Morgen Norge og hadde satt opp en tundra 8. Han fortalte litt om bomullsduk og polyester, så jeg er nok overbevist på å kjøpe en i bomull. Ser på en tundra 4 http://www.bisontelt.no/?page_id=36. Det er jo en stund til de får den inn på lager, men så er det jo også en liten stund til utesesongen begynner for min del;)
  2. Den kommer hovedsaklig til å bli brukt på fisketur, på sykkelferie og ved bilen. Hvis denne skal bæres så blir det ikke over de lengste distansene:) Vi kommer nok på det meste å være 4 voksne pluss hund. Jeg går ut i fra at det sikkert blir fyring inne i lavvoen, men har også en omnifuel som burde kunne levere noe varme ved behov. Ser for meg at det kan bli noe kondens med kun èn duk i polyester, da jeg sammenligner med et vanlig telt. Jeg vet ikke om det er store forskjeller på en vanlig teltduk og en lavvo duk i polyester. Denne du viste meg virket veldig interessant:)
  3. Hei! Jeg har tenkt å gå til innkjøp av en lavvo, men jeg vet ikke helt hvilken jeg skal gå for siden det er så mange som er på markedet. Burde jeg gå for en med innertelt eller uten? tenkte at ca 4000 er maks pris vi er 4 + hund og er utendørs i 3 sesongen Jeg har sett mye på xxl og KF, men det er stortsett fra samme produsenter. På finn virker det som det er mye forskjellig å velge mellom. Er det noen som har gode tips å komme med?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.