Gå til innhold
  • Bli medlem

Blaser_308

Passivt medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Blaser_308

  1. Takk for mange gode tips. Må i tenkeboksen litt. Fikk dåg et bonus tips i dag, fra en kollega ... -Slank deg litt mer, så kjøp en standard str Skulle ha kryna han i snøfonna, etter arbeidstid!!
  2. Takk for tipset . Ser litt på denne http://www.helsport.no/trollheimen Men i Wide blir den 2,6kg. Er litt mye det!!
  3. Ser det er fler produsenter som leverer "wide" utgave av sovepose. Skal brukes i aug sept på Hardangervidda. None krav Komfort temp -5 el -7 Antiskli belegg på soveposen, eller så våkner man utenfor ligge underlaget i løpet av natta. Det ble kaldt i fjor! Noen som kan anbefale en wide utgave de selv bruker??
  4. Takk for gode svar . Tenkt å gå fra kinsarvik til Mår
  5. Hvor tidlig kan man sånn ca krysse Hardangervidda, uten å måtte gå på bakglatte selvmords-plank med bindinger? Når starter rutebåten MS Mårfjord å gå over Mår??
  6. Takk for tipsene, overrasker meg at det ikke er noe stor forskjell. Tror kanskje jeg skal ta en ekstra titt på Norrøna sin pakkramme. Føler den var støpt etter ryggprofilen min
  7. Har lyst til å bytte ut pakkrammen med en anatomisk sekk under villreinjakta. Er lei av pakkramme med høy egenvekt. Kunne tenke meg en sekk på ca 100l. Noen villreinjegere her inne som kan svare?? Hvordan er det å pakke ei voksen Simle, og bære i to etapper??? Er helt grønn på bæresystem og sekker. Skal på tvers av Hardangervidda til sommeren med fiskestang.. Fra vest til øst, og ser da en fordel med å ha en sekk som ligger nærmere ryggen enn pakkrammen min.. Vil HELST ha litt tips herifra, før jeg begynner å kikk etter sekk. Er 187cm, sånn passe halv feit, ellers A4
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.