Gå til innhold
  • Bli medlem

[email protected]

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av [email protected]

  1. Hei Cral! Endelig tilbake etter sommerferie, og håper dere har fått mulighet til å være ute og nyte rent vann fra norske bekker i fjellheimen. Det er livskvalitet. Jeg skal prøve å fatte meg i korthet å unngå nitidig skriving. Når det gjelder det som tidligere er skrevet, forstår jeg at det kan oppfattes som at jeg gikk på person, men jeg kommentere kun det som er skrevet. Jeg kjenner ikke brukeren PaperCut, så intensjonen var ikke å gå på personen. Hvis det oppleves slik må jeg beklage overfor PapeCut. Det jeg opplever som som useriøst er å hevde at jeg "poster reklame for et udokumentert produkt". Jeg sitter på massevis av dokumentasjon og tester gjort av flere ulike akkreditterte laboratorier (både i UK og USA) som har testet disse filterene. Hadde PaperCut sendt meg en epost eller ringt meg kunne han fått tilsendt dokumentasjonen. Men hvorfor bruke tid og penger på tester som allerede er gjort? Slik testing er nokså omfattende. Først må man finne er akkredittert laboratorium, f,eks NIVA, så planlegge testing v.h.a "design" for å kunne gjøre tester av ulike vannblandinger fordi man vet at alle patogener ikke forekommer sammen. En må teste 20-25 filtre for å kunne ha et statistisk grunnlag til å utføre hypotesetesting m/konfidensinternall, i tillegg kommer alle andre variable, vanntempteratur, gjennomstrømningshastighet, turbiditet, pH, hardt/mykt vann og mm. Testing av en flaske på benken hjemme eller på laboratoriet vil ikke være særlig vitenskapelig. Du skriver :"Husk at folk som søker på produktet ditt vil få opp fjellforum og denne tråden, er det slik du ønsker å bli sett på?" Og dette har jeg et avslappet forhold til, og min holdning er at "thats life". Diskusjon på nettet har sine styrker og svakheter, spesielt når man beveger seg inn i forum hvor folk kan være anonyme. Jeg er ikke ute etter å "selge stort" eller "tjene mye" på disse filtrene. Jeg mener renseteknologien er interessant, genial, også for andre. Hvis PaperCut fremdeles er interessert i flasken kan han få kjøpe den med 90 dagers fornøydhetsgaranti inklusiv i prisen, garantert pengene tilbake om han ikke er fornøyd. Dette gjelder alle som handler hos meg. Ellers vil jeg takke for dine tips og råd i denne tråd. Dette skal jeg tenke på neste gang. Mr.T
  2. Dette er ikke reklame, men et svar på en innlegg/henvendelse. Du skriver med en underliggende sarkasme eller ironi, som jeg oppfatter som useriøs. Hadde du tatt kontakt pr telefon eller epost kunne jeg hjulpet deg, men jeg samarbeider kun med seriøse mennesker så du kan se bort fra det første svaret mitt. Rensettabletter er gammel teknologi, vet a forsvaret bruker dette, men du får fremdeles i deg alle kjemikaliene og grumset. Og du vil for all del unngå å innføre metaller (Sølv / aluminium) og klorforbindelser i kroppen uten videre. Spesialsoldater på oppdrag bruker ikke rensetabletter. Kanskje like greit at du koker drikkevannet ditt, men husk at du får fremdeles i deg alle de baterier/virus + kjemikalier som er i vannet selv om disse er døde/ ødelagte. Dette kan gi litt magesjau, har erfaring med dette selv fra Afrika. Og siden du er drikkevannekspert så vet du jo at når du beveger deg i høyden så senkes kokepunktet til vannet, og derfor forlenges koketiden. Vann i fjellet er stort sett trygt, men for all del unngå å få tularemi. Da vil du fort angre på at du ikke brukte noen hundringers i stedet for 2-3 uker på sykehus. http://en.wikipedia.org/wiki/Tularemia Den største faren for urent drikkevann er ikke i fjellet. Gjett hvor? Bakterien heter E-coli / Giardia liker å gjemme seg inni små humuspartikler som ikke er filtrert bort fra drikkevannet. Hadde tenkt kortsvar, men det ble visst langsvar, håper du kan bære over med meg. Nok en gang lykke til!
  3. Glem rensetabletter og venting. Slå til på Web-Tex Surviva Pure produkter som renser vannet ditt mens du drikker det. Ingen venting- fyll flasken / CamelBak-skru igjen- drikk www.rensetdrikkevann.no Lykke til!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.