Gå til innhold
  • Bli medlem

Flua

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Flua

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hmm.. Mulig vi tar denne ruten som hovedplanen, og eventuelt flytter oss hvis det blir mye folk. Satser på at det blir en bra tur uansett! Ser frem til dette nå!
  2. Det er ikke så farlig med litt folk på turen inn, men håper på å få være litt alene ved teltet ihvertfall Det blir ikke til å dra før i midten av August, det værste presset er vel over da? Takk for alle svar!
  3. Etter masse eksamenslesning har jeg endelig fått tid til å titte mer på kartet. Ser for meg å parkere bilen på Elgå og ta båten til enten Haugen eller Røa. Tenker så å komme oss opp området rundt Revsjøen og ha camp der. Tar dagsturer derfra, og ta turen tilbake til Elgå på to dager. (Gå inn på stien fra Skredbrostugan og gå via Svukuriset hjem). Synspunkter?
  4. Okay. Får titte litt på dette, ser utrolig fint ut der! Så Lars Monsens episode om Femundsmarka igjen i går, og må si at det kribler etter å komme seg ut! Men hvilke områder av Femundsmarka er det mest folk i? Vil gjerne holde oss utenom de mest traffikerte områdene
  5. Takk for svar! Hvilke områder i Femundsmarka er å foretrekke? Syns området sør-vest/vest for Femunden ser fint ut, eller er det bedre å holde seg lenger nordover mot Røros?
  6. Planlegger en tur i August, regner med å bruke en uke på turen. Foreløpig har tankene sivrret rundt Huldreheimen, men jeg sliter litt med å finne et passende område å gå i. Ønskene for turen er å gå et stykke første dagen, finne en fin teltplass ved et vann med fiskemuligheter, og mulighet for å fyre et lite bål om forholdene tilsier det. Tanken var videre å gå dagsturer fra teltplassen, og kanskje flytte teltplassen senere i turen. Ønsker et område med både skog og fjell, derfor lokker Huldreheimen, men har også sett litt på Femundsmarka, men er ikke kjent i noen av disse områdene så er litt vanskelig å gjøre vurderinger. Er det noen som har forslag, evt ruter som de mener er fine?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.