Gå til innhold
 • Bli medlem

vipern

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Selg dem fiskekort til møkkelandsvainnet på shell bergseng? stress å rekke parabolflua ...
 2. vipern

  Landing av ørret

  Takk for gode svar
 3. vipern

  Landing av ørret

  denne gangen hadde den fått gått ut masse snøre. fiskestanga hadde stått mens jeg lagde meg middag (TYPISK nok så biter det mens jeg lager mat). Kanskje jeg bare er uheldig men hva gjør dere idet fisken hopper? fortsatt holde stram line eller slakke ? har myk stang.. men bruker fireline. det var dog 20 cm mono men er vel ikke nok for å skape strekk.
 4. så, hvordan har fisket gått i sommer? Personlig har det blitt dårlig med harstadfangst. Tennvatnet syns jeg har vært litt tregfisket i år... Svartvatnet har vært stille.. Melåa resulterte i kun en fisk som slapp unna... Har dere tips på ørretvann som man kan få 1kg+ på en "etter-jobb-tur"?
 5. vipern

  Landing av ørret

  Hvordan kjører dere fjellørreten? Da snakker jeg om 1kg+ Har sittet å bannet i et døgn nå etter siste fisketur... mistet nok en storfisk Denne gangen så gjorde den et kjempehopp, vinket elegant til meg og stakk avgårde... Sitter kun igjenn med et bilde på netthinna av fisken i lufta.. som ikke vil forsvinne. Kan man forebygge at fisken hopper?
 6. Steinsåsvanne er 99% isfritt Tennvanne treng ei uka til, minst. Men har fått ei isfri vik som e fiskbar (på høyresiden når man kommer opp veien). Tennvanne
 7. Tok fatt vikevannet i dag i fantastisk fint vær Ble lite med fangst. Fikk en liten ørret. Snakket med en som hadde tatt 18 stk der tidligere på dagen
 8. Kjempegreier at folk holder liv i denne tråden Noen som har vært på storjorda og sett hvordan det står til med isen der oppe? Eller Tennvatne? Så Storvatnet var begynt å løsne i kantene tidligere i uken. Har bare stått og kastet i Kasfjordvannet i det siste ikke tegn til fiske enda.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.