Gå til innhold
 • Bli medlem

Suverin

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Suverin

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Så lenge utstyret, maten og viljen holder går alt som regel greit. Hvis noe av dette skulle bli få problemer, kan det være greit å ha med noe som fikser opp i det. Havrebomber er god og energirik proviant og nødproviant hvis maten ikke skulle strekke til... Med litt MacGyvertape og tynt tau kan man reparere det meste av utstyr. Tørre klær (vanntett pose) noe snacks og et stearinlys hjelper på humøret. God tur!
 2. Hei, Jeg tenkte lenge på å kjøpe den her. Var i en butikk hvor jeg testa bergans finnmark og alpinist 2. Valget ble fort alpinist 2 pga at den kjentes så uendelig mye bedre ut på ryggen. Med komforen gikk også prisen opp...
 3. Hei, Lagde dette i kveld med en ny vri. Hadde ikke muligheten til å handle inn aprikoser o.l, så jeg brukte smør, havre, frokostblanding med frukt, sukker og saftkonsentrat (eple & pære smak). Røra smakte akkurat som power-barene man før kjøpt i butikken.
 4. Takk, Har bakgrunn som elektroingeniør og teknisk sikkerhet. Vil nok kunne finne en relevant arbeidsgiver blandt disse.
 5. Gjorde et forsøk med havrebombene. Smakte fortreffelig, og nå ligger det vel et kilo med godsaker i fryseren som venter på neste tur
 6. Hei, Er det noen som kjenner til firma som driver med teknisk klatring offshore? Jeg prøvde meg litt på google, men alle resultatene handlet bare om akjekurser som klatrer opp og nedover...
 7. Takk for svar! Har prøvd meg på preikestolen i fjor midt i mars. Da var det snø langt under tregrensa og blåste storm høyere oppe. Vil ta en tur seinere i år, og en tur til Kjerag, for der har jeg aldri vært. Jeg tror jeg prøver meg på mrådet rundt Furevatnet. Det virket som om alt annet var omringet av traktorveier. Værmeldinga viser noelunde bra vær med litt sol på lørdags morgen.
 8. Hei, Jeg har lyst å ta en tur i skog med overnatting i telt. Er det noen her som vet om noen bra steder i Rogaland som passer på denne tiden av året? Jeg ser for meg at jeg vil reise på fredag førmiddag, og komme hjem på lørdag ettermiddag. Ser at sola går ned klokka 20, så jeg vil helst slå opp leir rundt syv tiden. Dvs, max 4 timers gange. Hadde vært flott om noen kunne anbefale et område.
 9. Takk for mange gode svar Synes mesh trusene til Brynje så kinky ut denne + full helsetrøye/longs er noe jeg skal få meg når økonomien strekker til. Foreløpig velger jeg Varde sine ullongs til neste tur
 10. Suverin

  Ull(under)tøy

  Hei, Jeg har ofte lurt på hva folk bruker av truse/boxer. Normalt bruker jeg de trusene jeg finner i skapet som er reine. Men det er ubehagelig når jeg begynner å svette mellom skinkene. På f.eks DNT sin pakkeliste anbefaler de ullundertøy, men jeg finner bare lange typene. Det er vel meningen at jeg skal ha underundertøy under undertøyet? Hva pleier dere å ha på dere?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.