Gå til innhold
  • Bli medlem

thesbian

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thesbian

  1. Har hatt Åsnes Vikafjell siden desember 2012. Har aldri hatt problemer.

    Skiene er brukt både på løssnø, på is og skare, oppkjørte løyper og tidvis våte vårløyper.

    Fikk slipt opp kantene høsten 2015 etter at de fikk kjørt seg på mye dårlig føre med mye is og skare vinteren 2014/2015.

    Skiene er gjennomsnittlig vekt i forhold til andre fjellski med halv stålkant. Både stålkantene og sålen har tålt alle forhold de har vært brukt på så langt.

    Jeg er nøye med å grunne og glide skiene flere ganger gjennom sesongen så mine ski har alltid hatt lang levetid. Jeg renser skiene godt og gir sålen ett godt lag med beskyttelse i form av glider med fluor før jeg setter de vekk på våren.

    Anbefaler Åsnes Vikafjell til de som ønsker gode fjellski til en overkommelig pris.

    • Liker 1
  2. 3 timer siden, REs skrev:

    Hvis du skal ha sidebeskyttere på vanlige briller så tror jeg du får det i butikker som selger verneutstyr, vernebriller etc. 

    Jeg har noen sånne som jeg bruker på brillene hvis jeg må ut på en eller annen plattform, men de dekker ikke så mye, bare et stykke på hver side.

    De er av den typen som vises på det øverste bilde.

    Hadde slike "solbrilleskinnfiller" før, men de er slitt ihjel etter mange års bruk, og ingen selger slike solbriller lengre. Det er ikke mye som skal til for å forhindre at vinden blåser inn bak brilleglassene. Har sett på flere butikker som selger verneutstyr men ennå ikke funnet løse sidestykker for vanlige briller. 

  3. Den 11.5.2015, 08.16.39, REs skrev:

    Du trenger ikke full dekning for å ungå snøblinnhet. Hvis du føler at brillene dekker nok til at du ikke går og myser eller er skjenert av lys fra sidene så er det sannsynligvis nok.

    Ellers finnes det briller som er beregnet på å ha utenpå vanlige briller, men det forstår jeg at du har forsøkt uten større hell.

    https://www.sunglassesshop.no/goggles/goggles-valg/over-brillene.aspx

    Jeg har noen solbriller fra BOLLE som har sidebeskyttelse av tynt lær, men de er ganske gamle.

    Det finnes løs sidebeskyttelse som er beregnet på å bruke på vanlige briller der det er påbud om bruk av vernebriller. Jeg er avhengig av briller for å kunne skrive og lese og når jeg er offshore på platform så bruker jeg dette på mine vanlige briller. Men de er blanke. 

    post-4220-0-57095600-1431324864_thumb.jp

    Det finnes sikert også solbriller med slik beskyttelse hvor du kan få satt inn glass med styrke..

    post-4220-0-94281000-1431324697_thumb.jp

    Du kan jo prøve en optikker, men da må du nok regne med å betale en god del.

    Hvor  får du tak i løse sidestykke til vanlige briller? Må ha briller når jeg sykler, men i vintervær blir valget blindet av tårer  pga vind inn fra sidene på brillene eller dårlig avstandsberegning . Finner ikke sykkebrille som går over brillene og de fleste  skibriller passer dårlig med sykkelhjelm 

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.