Gå til innhold
  • Bli medlem

swasah

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av swasah

  1. swasah

    Lilla sykkelshorts

    Hei Kjenner noen til en nettbutikk i Norge eller i utlandet hvor de selger sykkelshortser til dame som er lilla? Eventuelt en annen farge. Så langt har jeg bare funnet sykkelshortser i svart, eventuelt noen hvite detaljer, og det er så kjedelig! Takk for svar!
  2. Takk for mange svar. Så 'Ekstrem' er altså den 5. sesongen? Jeg må si jeg uansett synes navnet er litt merkelig. Hvis navnet hadde vært "4 sesongssovepose" hadde man jo forstått at den også var til vinterbruk. Eller som det er skrevet lenger oppe burde det kanksje vært et helt annet navn, siden soveposen ofte blir for varm om sommeren. Jeg blir nok å kjøpe tyin 5 sesong, mest pga at det er en god pris for en grei sovepose. Iallefal etter som jeg har lest meg frem til
  3. Hei Jeg skal gå til innkjøp av en 5-sesongsovepose i vinter. Det er mange å velge i og jeg skal ikke gå inn på den debatten her. Imidlertid så er det selve navnet "5-sesong" som forundrer meg. Hvis navnet spiller på årstidene så kan jeg bare 4. (iallefall det som er vanlig i norge. I samisk kultur oppererer man imidlertid med 8 årstider) Derfor lurte jeg på hvorfor en vintersovepose heter "5-sesong", og hva den 5. sesongen er? På forhånd takk!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.