Gå til innhold
  • Bli medlem

eagle

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av eagle

  1. Noen som har prøvd denne lavoovnen: http://www.nordiskfritid.no/ds_product_info.php/cPath/55/products_id/141 Den er jo ingen lettvekter, men tanken var å bruke den i mer permanente leire. Ser også at dette firmaet har ganske lave priser på noen av varene de selger. Erfaringer med de?
  2. Nå sies det ikke noe om hvor gammel hunder er, når den 4-5 mnd bør man starte med trekktreningen. Belastningen må ikke være for stor i starten siden hunden ikke er ferdig utvokst, når hunden har passert året kan en begynne å øke belastningen noe. Hunden bør være nærmere to år før man kjører på med full vekt i f.eks en pulk. En greit trent hund trekker fint sin egen vekt. Martin.m har gitt gode tips alt. Start med korte strekninger med ganske høy intensitet, det som også er meget viktig er at en avslutter trenningen når hunden har det gøyest og drar hjem. På den måten får du den til yte litt mer neste gang, gjør det om og om igjen, etter hvert kan du øke strekningen. Pass hele tiden på at hunden ikke går lei eller mister fokus. Kanskje må du starte med bare noen hundre meter. Hvis man er tålmodig og konsekvent vil det bli bra til slutt. Litt avhengig av hva slags alaskan blanding du har, så er det jo hunder som elsker å trekke. Har du noen med hund som du kan trene sammen med av og til, så vil hunden gire hverandre opp. Jeg tar med valpene (4-5mnd)og lar de løpe løse når jeg trener de voksne hundene. Etter hvert blir de spent inn sammen med de voksne i korte perioder. Det har funka bra. Prøv og skille mellom sele og halsbånd. I sele skal det jobbes, da kan hunden trekke så mye den vil, vil du ha en hund som går pent så trenes det i halsbånd. To andre kommandoer som også kan være lurt å lære hunden hvis du skal bruke til snørekjøring på ski er ”forbi” og ”høyre side” eller ”hold høyre”.
  3. Er ikke Topo Norway laget for bruk på bil-gpsen til Garmin som heter Nüvi, er det noen som har prøvd Topo Norway på en 60CSx.
  4. Jeg kom over de her. Liker ikke helt de favene som er på et par av eksempelbildene. http://www.kartbutikken.no/topo8-gps-kart.php
  5. Har noen her prøvd Topo8 GPS kartene, som man får til rundt 500-lappen. De har dekker et ganske stort område i forhold til Topo Adventure kartene. Begge har målestokk 1:50.000.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.