Gå til innhold
 • Bli medlem

Birin

Medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Birin

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Lillehammer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Birin

  Birin

 2. Birin

  Fiske Dovrefjell

  Hei. Har tenkt på en kombinert fjelltur og fisketir på Dovre. Er det noen som har tips om bra fiskevatn på strekningen/områdetHjerkinn-Snøheim-Reinheim? mvh Roar
 3. Skal tilbringe ei lita uke i slutten av juli på hytte ved Sålell. Er det noen som har tips om fiksvatn som det kan være verdt å prøve. Helst da i området som omfattes av statsalmenningene som nevnt i overskriften, dvs i fjellene sør for Lom.
 4. Birin

  Fiske i Vesterålen

  Hei. Er det noen som har kjennskap til gode fiskevann (ferskvann) i Vesterålen? Helst ikke altfor langt unna Myre i Øksnes.
 5. Birin

  Fiske - Gjendebu

  Hei. Er det noen som kan anbefale fiskevatn i nærheten av Gjendebu. Og da mener andre vatn enn Gjende. Roar
 6. Hei. Hvordan kombinere skitur innover hvite (glatte) vidder og topptur? Det er ofte klisterføre på flatmark og behov for feller i bratta. I fjor prøvde jeg begge deler, noe som ikke falt heldig ut. Fant fort ut at å legge feller på ski smurt med klister ikke var veldig lurt. Da bare vrengte fellene seg av. Fellene liker vel best tørt underlag, skal de sitte skikkelig på skiene. Ser i alle fall to muilgheter, ingen av de er gode. - Ta av klisteret, ikke alltid like lett å få gjort det langt til fjells. - Gå med feller hele tiden, eller gå uten feller, men uten smurnin
 7. Hei. Er det noen som her en god oppskrift på hvordan tilberede hare? Roar
 8. God dag 'Skjåk'. Det stemmer nok det at jeg hadde et uhell. Gikk rett på snørra, uten at jeg rakk å ta meg for. Smalt rett i en sten. Den var helt flat, antagelig det som reddet tenner og nese. Litt skremmende opplevelse; 2 t til nærmeste hytte, ikke mobildekning og gikk alene. Fikk en skikkelig støkk. Lurer etter dette fælt på om jeg skal begynne å gå med staver. Men det er liksom en "bøyg" som må overvinnes..... Symptomatisk; - nesten alle utlendinger jeg møtte gikk med staver - nesten ingen nordmenn jeg møtte gikk med staver
 9. Til Morten: Det er nok to spreke biringer skjønner du. Og jeg kan ikke på noen måte skryte på meg olympisk gull. Det kan forresten ikke den andre Biri'n heller; han ble verdensmester i '87. Men da blir det Urdadalen på fredag.
 10. Hei. Har tenkt å gå Gjendebu - Spiterstulen - Glitterheim - Gjendesheim. Skal gå Gjendebu - Spiterstulen gjennom Urdadalen. Det står i turbeskrivelsen at Urdadalen bærer sitt navn med dette. Kan noen si meg om dette er en fryktleig slitsom trasè. Står 8 timers gangtid. Har noen andre erfaringer.
 11. Hei. Er det noen som kjenner til gode fiskevann i nærheten av Nørstedalsseter?
 12. Hei. Skal være noen dager på Nørdstedalsseter nå i midten av juli. Er det noen som kan anbefale noen fine dagsturer. Hun jeg skal være sammen med kan av medisinske årsaker hverken gå veldig langt eller veldig bratt. Så det blir vel mest å komme så "billig" som mulig til steder med fin utsikt.
 13. Var på Høgdebrotet i fjor, og hadde da storslagen utsikt nordover mot Memurubreene og toppene rundt. Så ut som om det kunne være en fin tur å gå innover fra Memurubu, og så opp på Memurutindene de som ligger mellom Austre og Vestre bre. Er det noen som har noen synspunkter på en slik tur. Jeg går antagelig alene, så jeg skal ikke ut på breen og det bør ikke være altfor alpint.
 14. Birin

  Ringstind 2

  Takk for svar. Det var som jeg tenkte, at dersom man fester bardunen på bakken, så blir fotenden ganske lav. Synes nemlig den så litt høyere ut på bildet i katalogen. Det var derfor jeg lurte....
 15. Birin

  Ringstind 2

  Morn. Nettopp kjøpt Ringstind 2. Har fra tidligere et Helsport 3-manns, men jeg synes det blir for tungt å bære. Har et spm ang å sette opp R 2. Hvordan får jeg fotenden til å bli 30 cm høy? I fbm luftingen i fotenden er det en rød og en grønn snor. Skal kanskje en av disse inn i snora til teltpluggen? Har sendt forespørsel til Helsport, men har ikke fått svar. Men jeg har sett i forumet her at det er flere som har Ringstind 2, så kanskje en av dere kan svare.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.