Gå til innhold
  • Bli medlem

AnneHN

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Tenkte på det, men vet det er et hull midt i som jeg tror krever telt, og det er jo litt irriterende når en skal gå langt. Skrev aldri noe turrapport nei, kanskje jeg skulle gjort det. Delte turen opp i tre etapper, Oslo-Eidsvoll, Eidsvoll-Rv3/25 og så fra riksveien Hamar-Elverum og til Hjerkinn. Den siste, lange biten var en helt fantastisk tur.
  2. Hei, er det noen her som har en bra 8 (evt 9-10) dagers tur? (har fri 1-10. august) Går antakelig aleine og liker å ligge rundt 20-25 km/dag. Gikk Rondanestien i fjor og det gav definitivt mersmak! Trives både over og under tregrensa, og foretrekker telt eller selvbetjente hytter, gjerne litt utenfor allfarvei. Utgangspunktet er Oslo, reiser helst kollektivt - budsjettet er student Vil gjerne utforske noen nye områder, takker for alle svar!
  3. Synes det høres ut som en kjempeflott tur - gikk selv Finse - Rembesdalseter - Kjeldebu - Sandhaug - Litlos - Hellevassbu - Haukeliseter for noen år siden, men bodde da på DNT-hytter. Riktig som det står over her, husk å pakke variert med klær - vi fikk både kuling med snø og sol, 20 grader og vindstille i løpet av våre 7 dager på tur - men mest sol heldigvis! Et tips er også å lese seg litt opp på hva man kan se langs stien - som f.eks. navn på fjell, gamle rester etter slepene, røverhula i Vilurenuten, for noen av etappene kan bli harde og kanskje litt monotone etter noen dager. God tur!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.