Gå til innhold
  • Bli medlem

TheAgaue

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av TheAgaue

  1. Top 10 prioriteringer: - Fyrstikker - Kokekar - Samekniv - Sovepose - Duk/pressening - Fiskestang - Liggeunderlag - Hodelykt - Sag - Stor vannflaske
  2. Hei! Har tenkt på ny sekk. Har sett på Bergans trollhetta 95L, Bergans Viking 110L og Norrøna Svalbard Synkron 100L. Sekken jeg har frafør av er Norheim Odin 60L. Ganske vond å bære over 15kg. Lengste turen den har vært brukt til er 5 dager i telt på hardangervidda. Trenger en nye sekk som er god å bære over 15kg, har vesentlig bedre plass og som er passe til turer over en uke i telt. Så mitt spørsmål er; Hvor stor bør en slike sekk være? Holder 95L til dette?
  3. Så fjellduken egner seg rett og slett ikke til å sove i?
  4. Har en Thermo Hunter fjellduk fra jerven. Da jeg kjøpte den trodde jeg denne skulle være kondensfri pga av vattering.( Eller har jeg misforstått? ) Men i hvertfall, har brukt den som soveposeforsterker et par vinterturer. Bardunerte fjellduken mellom to trær så det ble et lite telt. Greia er at når jeg våkner neste morgen er duk og sovepose kliss våt. Har prøvd å ha alle glidelåser lukket, og delvis åpne som luftehull, men duken blir like våt. Noen som har lignende erfaringer eller tips?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.