Gå til innhold
  • Bli medlem

cowgonemad

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om cowgonemad

  1. Hvordan er Rondslottet nå og frem mot mai? Prøver å se rundt på nett men finner bare hvordan det er på Vinteren og Sommeren? Så lurer egentlig på vårtid.
  2. Det er snakk om å laste ned kart over et område jeg kommer veldig sjeldent til å besøke. Syns Inndelingen av norges topo kartene er dårlig. Jeg kjøper de kartene jeg vil bruke ofte (syns det er verdt å støtte)..
  3. HAr googlet masse rundt, fant også noen kart. Men får ikke lagt de inn på GPS'en... Men føler meg ærlig å rederlig med tanke på at jeg faktisk har kjøpt noen kart.. BLir dyrt om man skal måtte kjøpe alle.. Først 1600 KR for en GPS med et dårlig kart.. Så har jeg kjøpt 2 kart over 2 områder i norge til 800 KR stykke. Så blir endel penger etterhvert
  4. Lurer på om noen vet hvordan man kan få tak i gratis kart til Garmin GPS? (Topo adventure) Og om hvordan man legger den inn på GPS'en. JEg syns 800 KR kartet i norge er litt i det dyreste laget! Har kjøpt oslo og Ålesund, syns jeg har støttet de nok!
  5. Tusen takk, dette skal jeg prøve til Lørdag, da er det meldt bra vær!! Gleder meg...
  6. Lurer litt på om noen har noen bra tips til krevende turer rundt oslo? Virker som nærmeste fjell over 2000 M er ca 3-4 timer kjøring fra oslo og synsdet blir litt langt for dagsturer.. HAr vært en del i romeriksåsen Nannestad, Gjerdrum osv.. Men vil ha litt mer variert terreng!
  7. cowgonemad

    Høsttur!

    Jeg vurderer en tur til toppen iløpet av senhøsten, men lurer litt på når/om det blir for mye snø på toppen der? Eller om dere vet om noen andre turer i rondane som passer bedre for denne årstiden! Gjerne over 2000 M
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.