Gå til innhold
  • Bli medlem

Magnus T

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Mange flotte svar og tips her ja, og jammen mange Øytun folk! Sjølv skal eg gå på Ski og Skred. Brukte kun Tyin Winter og den typiske blå skummatta under året mitt i Ski og Surf på Nordfjord FHS og fraus til stadighet, så i år tenkte eg å væra betre førebudd. Som underlag er planen å bruke dobbel unerlag-løysing, eit av skum og eitt med luft. Har igrunn alltid vore veldig skeptisk til opplåsbart, men eg tenkte å teste det ut i år. Prisen på soveposen er igrunn ikkje så vikteg, då eg er så heldeg å få personalprisar i Sport1 butikken her heime. Eg veit dog ikkje kva slag andre merke dei kan ta inn utanom Ajungilak, Nanok og Helsport. Grunnen til at eg var veldig gira på ein av Altitude posane til Ajungilak var fyrst og fremst denne testen. Tydelegvis mange gode erfaringar her, allikevel føler eg meg usikker, hehe... Bør eg verkeleg byte ut Kompakt Spring posen også? Kor heftig pose er vanleg å ta med seg på dagstur? Eller er det kanskje nok med fjellduken eg har fra før?
  2. Hehe, ja. Eg ser sjølvsagt poenget ditt, men halve vitsen med "lefsa" var å ha han med på toppturane av sikkerhetshensyn, f.eks. ved skade og liknande. Eg drassas ikkje med meg over 2kg me sovepose på kvar einaste topp for å sei det slik.
  3. Heisann, eg skal skaffe meg ny dunpose til bruk på kjølege vinternettar, men er litt i tvil om kven eg skal velge. Valget står mellom Ajungilak Altitude Winter eller Altitude Extreme. Grunnen til at eg spør er at eg blant anna skal på tidagars tur i telt med toppturar i fokus. Skulen eg skal på anbefalar ei løysing med to posar og denne løysinga bør tåle ned til -20 til -25 grader. Eg har ein 10 år gamal Kompakt Spring til bruk på topptur og treng ein tjukk pose i teltet der eg brukar Springen som suplemang på ekstra kalde netter. Vil Altitude Winter være varm nok for ein frysepinn? Vanlegvis ville eg nok valgt Extreme posen, men denne combo-løysinga gjer meg litt usikker. Veldig takksam for svar. Mvh Magnus
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.