Gå til innhold
 • Bli medlem

tnord3

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg har skikkelig lyst på nevnte jakke og har sett at prisen er ganske lik overalt i norge. Fra 3300,- til 3500,- I USA derimot ser jeg den annonsert for 250 USD dvs. 1425,- nok med dagens valuta. Er det noen som kan fortelle hva som vil tilkomme av toll og frakt på denne? Evt. hvor jeg bør kjøpe, fraktmåte o.l? Jeg er også åpen for forslag på tilsvarende jakke fra f.eks. mountain hardwear. Er dog ute etter lett jakke og ikke type sydpolenekspedisjon, da jeg har en alt for tjukk og tung Hagløfs fra før. Lengter ut!
 2. Jeg er på jakt etter havkajakk med god plass til å pakke for overnattingsturer. Til nå har jeg bare prøvd Hasle Explorer og Wilderness systems Alto. Syntes jeg satt best i sistnevnte, og vurderer derfor Cape Horn Hva mener dere jeg bør satse på?
 3. Jeg har et spørsmål om vanntette pakkposer. Hvilke poser er greiest for å dra på tur med havkajakk. Hvilke str. og antall vil dere anbefale for å dra på 3-5 dagerstur alene med telt og mat, utstyr?
 4. Hei Har noen erfaring med disse skoovertrekkene som selges på sportsnett til 1395,- Jeg har tenkt å bruke dem til bl.a. snøhulegraving Er disse bra, eller burde jeg heller satse på en annen type?
 5. For en stund siden så jeg en kar her på forumet som hadde dårlig erfaring me å bruke Optimus Nova brenner i Trangia stormkjøkken. Problemet var at det vart dårlig effekt i stekepanna. Jeg har også en slik løsning, og etter å ha prøvd dette i - 15C angrer jeg som en hund på kjøpet. Effekten i stekepanna var så dårlig at jeg kunne legge handa oppi der. Derfor har jeg bestillt del og vindskjerm for å bruke brenneren som en vanlig Nova-brenner. Brenneren er jeg imidlertid veldig fornøyd med -forutsigbar og lett å justere. Jeg ble møtt av skikkelig arroganse da jeg presenterte problemet f
 6. Hei jege har akkurat kjøpt meg ny sovepose som er tenkt brukt på kaldeste vinteren. Det er en Ajungilak goose bay arctic som jeg fikk for 2299,- Kjøpte den litt på impuls siden førpris var 3999,- Jeg blir ikke helt klok på temperaturgrensen. Ser ut som nedre grense komfort er -16C - -30C med ulike målemetoder/ skalaer. Posen er av dun, vekt 2070g. Jeg synes kanskje den virker litt lefsete/ lite dun til å tåle vintertelting i januar, men selgeren overbeviste meg om at dette var en skikkelig ekstrempose av råeste slag! Er det noen som har erfaring med posen, som kan fortelle meg hva
 7. Du må ikke finne på å bruke 2 takts bensin! Denne er tilsatt olje for bruk i totaktsmotorer. Det vil ose, og sote noe helt for jæv.... 4-takt miljøbensin derimot er etter mitt skjønn bortimot like rent som heptan, som du får kjøpt på sportsforretninger til 79 kr literen
 8. men moms på 25 % tilkommer eller?
 9. Ja selvfølgelig er det ikke en omnifuel, men Nova jeg har. Unnskyld forsnakkelsen... Når det er sagt mener jeg å ha sett her på forumet, en som hadde brukt adapteren på omnifuel og fått det til. Jeg har forøvrig en Trangia gassbrenner i tillegg som jeg har benyttet på sommeren. Jeg tror kanskje likevel at jeg nå kun vil benytte Novaen, da jeg er kjempefornøyd med den. Jeg synes personlig at fordelene som er nevnt med en stormkjøkkenløsning klart overveier den ekstra vekten!
 10. Jeg ønsker å kjøpe Hilleberg Keron 3 GT, men synest det er dyrt. Har noen tips om hvor det er lurest å kjøpe dette teltet fra USA? Ser de selger det for 795 USD på [Hidden Content] Dette blir 5165 NOK Hva blir prisen alt inkl (frakt, moms, toll...) til Norge?
 11. Jeg har selv akkuat kjøpt en slik omnifuel. Jeg mener absolutt dette er en smart løsning. Det blir et mye mer stabilt opplegg, og du har en skikkelig vindskjerm. Brenneren er forresten skikkelig bra. Gode reguleringsmuligheter, ikke veldig støyende, og sikker i bruk. Denne kan jeg bruke inne i teltet, det turte jeg slett ikke med min gamle MSR XGK II som var rene st. hansbålet kjøpte min brenner inkl. 0,5 l flaske hos xxl for 1199,- den er ikke annonsert på sidene, men skriver du en mail får du kjøpe den.
 12. Kom også over dette teltet etter å ha lest på forumet. Ser veldig ok ut. Vil ikke et så høyt telt bli kalt om vinteren i forhold til et "normal"-telt? Vil det bli ustabilt i sterk vind 1500 m.o.h ?
 13. Jeg skal kjøpe nytt helårstelt, har disse ønskene: plass til 3-4 pers. to fortelt. helst litt størrelse på det ene, samt vekt. Jeg har fått sans for Hilleberg Saivo p.g.a den selvbærende konstruksjonen, og Hel-sport Spitsbergen. Er det andre telt i denne kategorien jeg bør vurdere? Har noen erfaringer fra de to nevnte telt, evt argumenter for å velge det ene framfor det andre?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.