Jump to content

andmf

Passivt medlem
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

andmf's Achievements

 1. finner ikke bilde av den noe sted! har de en nettside?
 2. skulle hatt en lett jakke med fastmontert hette for å holde myggen borte på varme sommerdager, ett stort pluss om den er vindtett også!! Noen som har gode tips??
 3. har selv en trimmet amb 2500c med en Technium BX DF stang (tror det er rette bokstaver) er fjoråretsstang 5-15g 3m lang!! jeg er veldig fornøyd med stanga, den har en ca halvaksjon og kan kjennes litt stiv ut, brukt den mye i år kjøpte den på agdars. no i fjor for 1200 kr og det er verdt pengene!! for 14 dager siden skar jeg enden av stangen og limte ett lite bly lodd fast før jeg limte enden på stanga igjen, nå har den perfekt balansepunkt når jeg fisker og den føles helt utrolig lett. Jeg var innom agdars i sommer å kjente på årets Technium stang (han har et rått tilbud på dem i sommer) den er litt mykere og har ca 3/4 aksjon som jeg vil tro passer litt bedre på de lette slukene, angrer litt på at jeg ikke kjøpte den, men er fornøyd med min litt stivere stang!!
 4. andmf

  MSR Hubba 1

  Skal kjøpe meg ett 1 mannstelt, tenkte å kjøpe meg MSR telt fra USA, noen som anbefaler en nettside hvor jeg kan kjøpe det? Noen som har erfaring med MSR telt?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy